Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 2. 3. 2022.

| Društvo

Nišlije usnimile kako "pauk" odnosi policijski automobil

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
policija pauk
Prizor zabeležen kod Doma zdravlja; foto: čitalac

Jedan policijski automobil danas je odneo pauk Parking servisa, a taj prizor zabeležile su Nišlije kao interesantnu pojavu koju kažu da retko viđaju. Iz niške Policijske uprave objašnjavaju da je njihovo vozilo u stvari bilo u kvaru, pa ga je vozilo ovog javnog preduzeća zato pokupilo.

Na snimku koji su građani poslali redakciji Južnih vesti, vidi se da vozilo Parking servisa, takozvani “pauk”, odnosi policijski automobil, a događaj je zabeležen kod niškog Doma zdravlja jutros oko 9 sati.

Nišlija kaže da ga je iznenadio prizor, jer se tako nešto ne viđa često.

Da oni koji su zaduženi za njihovo sprovođenje ipak nisu prekršili propise, da se nisu nepropisno parkirali, kažu za Južne vesti iz policije. Objasnili su da je policijski automobil bio u kvaru i da ga je zbog toga prevezlo “pauk” vozilo.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jasmina

    14:09 // 4. 3. 2022.

    Koliko znam,ukoliko se desi kvar na automobilu,vlasnik zove šlep službu da ga prebaci do prvog servisa. Nisam znala da može i Parking servis da uradi tu uslugu. Od sad njih zovem da mi prebace auto kada imam problem. I ne znam što je ljudima čudno kada su videli da se podiže policijski auto? Da nije možda MUP svetac " nedodirljivi" i bezgrešni,pa ne sme da bude taknut??

  • Mrk

    07:14 // 3. 3. 2022.

    Vrana vrani oci ne vadi...

  • Doktor

    23:20 // 2. 3. 2022.

    U ovoj zemlji se vise ne zna ko pije ko placa,u uredjenim zemljama se zna da policija moze da stane gde treba,a ovde se zaneo vozac parking servisa,sigurno ima karticu sns pa dizi sila.Strasno u kakvoj zemlji zivimo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: