Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 16. 8. 2023.

| Društvo

"Nišvil": Tricky pretio samoubistvom, pa želeo da nastupi sa trubačima

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Nišvil 4 (3)
Muzičar agenciji preneo da je razglas bio loš i da je direktor "Nišvila" želeo da se obračuna fizički sa njim; foto: Jelena Mišić

Britanski muzičar Tricky koji je prekinuo nastup na zatvaranju Nišvila i obavestio menadžersku agenciju koja ga zastupa da je razlog bio loš razglas Sky Musica, kao i to što je “pijani direktor Nišvila hteo da ga bije”, saopštili su iz organizacije niškog džez festivala. Dodali su da je zvanični razlog propust Trickyjevog tonca kome su otkazali laptopovi sa matricama. Ističu da je muzičar pretio samoubistvom, ali i želeo da izađe na binu i repuje sa trubačima, a umesto toga kažu da su ga poslali u hotel.

Umesto da nastup počne pesmom posvećenoj Srbiji, započeli su završnom, rekao je Ivan Blagojević i istakao da su nakon prvog odlaska sa scene pokušali da ponove nastup, ali, kako kaže, zbog propusta Trickyjevog tonca kome su otkazala oba laptopa sa matricama, muzičar je povukao bend sa scene.

Tehnička greška bila je nepopravljiva, a nastup nemoguć. To je strašno pogodilo Trickyja jer je na tehničkoj probi sve savršeno funkcionisalo, a on se radovao nastupu i hvalio kvalitet zvuka. Sav bes pokušao je da iskali na direkoru festivala i njegovim saradnicima, nepovezano ponavljajući da voli Srbiju i njen gostoljubivi narod, osim direktora koji je hteo da ga bije, da je spreman da odmah umre, kao i da će se ubiti ako ne izađe na binu - kažu iz Nišvila.

Prema rečima organizatora Nišvila kada je usledio nastup trubača na glavnoj bini, Tricky je želeo da repuje sa njima na sceni, ali zbog toga što je Blagojević, kako sam kaže, kasno saznao za njegovu želju, poslali su ga u hotel.

Kad su na drugom stejdžu počeli svoj nastup trubači, Tricky se potpuno smirio i pitao može li da se popne na binu i repuje sa njima. Da su mi preneli tu informaciju verovatno bih mu dozvolio i to bi bila medijska ekskluziva. Dobar deo njegove publike već se preselio na “Midnight Dance” stejdž, pa bi druga opcija bila da tamo nastupi sa di-džej Dejanom Šobotom koji je ujedno bio i stejdž menadžer glavnog programa i koga je na kraju grlio - rekao je Ivan Blagojević.

Blagojević je preneo saopštenje Sky Musica i istakao da je bend na probi bio zadovoljan zvukom, koji je kako je rekao bio vanserijski dobar, te da od trenutka kada su namestili zvuk, nisu ga dirali, već je rad na tonu preuzeo tonac benda iz Velike Britanije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    10:38 // 17. 8. 2023.

    Tonac je trebalo na Cloud da metne te matrice. Nego, mene interesuje da li ce Triki da vrati pare ili ce da ih podelite? Da znas da ce Dragana da ih trazi ko onih 6 miliona za prosli Nisvil sto ste ih jedva nasli

  • Srba Petrović

    09:17 // 17. 8. 2023.

    Pogledao sam na YouTube-u dotičnog Tricketa. Taj ne peva, nego šapuće. Nit pesme imaju ikakvu melodiju, nit bi on bio u stanju da ih otpeva i da imaju. Katastrofa.

  • Sahiti Irena

    23:07 // 16. 8. 2023.

    Boban mu je pokazao kako treba se radi!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: