Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 16. 12. 2019.

| Društvo

Nonić glumio naplatnu rampu i dočekivao odbornike niške Skupštine

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Nonić glumi rampu
Pitao gradonačelnika da li ima "besplatnu" karticu; foto: Niška inicijativa

Zbog problema oko naplatnih rampi, koje još nisu ni otvorene a već im se pripisuju gužve u saobraćaju u centru Niša, odbornik Niške inicijative Srđan Nonić jutros je glumeći rampu dočekivao svoje kolege koji su dolazili na sednicu niške Skupštine. Kaže da je gradonačelniku Darku Bulatoviću tražio i "besplatnu" karticu za prolaz oko grada koju bi trebalo da dobiju Nišlije.

Nonić je ispred sale niške Skupštine, pred početak zasedanja, odbornike dočeo prerušen u "SNS naplatnu rampu". Kaže da je svoje kolege pitao da li imaju da plate, tražio im je sitan novac za putarinu, a pitao ih je i da li imaju "besplatnu" kartu za prolaz. Nonić rampa Hteo je da oteža ulaz odbornicima, kao što će oni život građanima zbog rampi; foto: Niška inicijativa

Gradonačelniče, šta je bilo, nemate besplatnu karticu? Je l ima neko besplatnu karticu, pokažite mi karticu? To sam ih pitao i svi su negodovali, samo su se pojedini iz opozicije nasmejali, pozdravili akciju, ali su me ostali mrko gledali - prepričava Nonić akciju.

Da pred sednicu glumi naplatnu rampu Nonić se, kako kaže, odlučio zbog fijaska oko naplatnih rampi. S obzirom na to da su odbornici mahom ti koji glasaju i anestezirani su od realnosti, ističe odbornik, odlučio je da im oteža ulazak u salu Skupštine, kao što će oni otežati život građanima.

Hteo sam da im malo prenesem realnost od običnih građana - dodaje Nonić.

Podsetimo, nove naplatne rampe oko Niša trebalo je da budu otvorene od novembra, potom je to pomereno za decembar, ali s obzirom na to da još nisu završene Putevi Srbije su otvaranje odložili do daljeg.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dana

    18:37 // 18. 1. 2020.

    Maro, toliko su ti glupi i besmisleni komentari , krajnje je vreme da ih više ne pišeš!

  • Elektricar

    23:37 // 16. 12. 2019.

    Evo i Obrenovcani dobiše 20km besplatnog autoputa.I Beogradjani do Ikee.To mu dodje besolatno od Aleksinca od Leskovca.Ali ce bedni jug da placa

  • Djunta

    23:23 // 16. 12. 2019.

    Pa,zar Nis ima gradonacelnika ?A,da ,u pokusaju!

    Bravo Nonicu,samo tresi !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: