Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 2. 7. 2021.

| Društvo

Nova eksplozija u trafo-stanici na Panteleju, stanovnici apeluju na nadležne da reše problem

Autor:Uroš KostićIzvor:Južne vesti
trafo
Stanari traže trajno rešenje problema; foto: U. A.

Nova eksplozija u trafo-stanici i nestanak struje zadesili su sinoć oko 18 sati stanovnike zgrada u Ulici Milovana Krstića 8-12 na Panteleju, ali i njihove komšije. Do sada je bilo preko deset eksplozija u trafo-stanici, od čega je jedna izazvala i požar i to svega za samo 6 meseci od kada je puštena u rad.

Uplašeni stanovnici zgrade broj 12 u kojoj se u prizemlju nalazi trafo odmah nakon eksplozije panično su napustili zgradu.

Kažu da se samo u prethodna tri meseca eksplozija desila tri puta i da je ova sinoćna bila posle tačno tri ili četiri nedelje od prethodne što i dodaju da je prosek između eksplozija.

Jaka eksplozija i nakon toga nestanak struje. Došla je ekipa, uključila struju za 3 minuta i otišla - kaže upravnik zgrade.

Dodaje i da je ekipa od 6 ili 7 radnika jutros došla, isključila struju i da još uvek rade na trafou ali da stanovnici nisu dobili nikakve informacije o čemu se tačno radi. Ponovo apeluju na nadležne službe da je jedino što traže da se ukloni uzrok koji dovodi do prekida rada trafo-stanice.

Podsetimo, stanari zgrada 8, 10 i 12 u Ulici Milovana Krstića na Panteleju već pola godine odlaze na spavanje sa strahom od eksplozije neispravnog trafoa koji se nalazi u zgradi broj 12.

Za samo šest meseci, od kada je trafo pušten u rad, nestanak struje praćen jakim praskom zadesio je stanovnike oko deset puta. Iz niške Elektrodistribucije još nisu odgovorili na njihove dopise kao i na pitanja novinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • garant

    18:05 // 20. 7. 2021.

    Ne plačaju garantovano snabdevanje strujom pa se ČUDE šts se to događa.

  • miki

    19:35 // 15. 7. 2021.

    Tu ce neko da nastrada u pozaru, sve ce to izgori, i nazalost ni onda nece nikakvih konsekvenci da bude. Opsta korupcija, ukljucujuci sudstvo, je rak rana ovog drustva.

  • kosmetko

    07:17 // 5. 7. 2021.

    To eps u gradu ne može da reši jer nema kadrove. Kadrove su najurili podobni sns poltroni i kursadjije iz Gnjilana, Pećii Prištine.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: