Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 16. 10. 2014.

Nova garaža "Niš ekspresa" ugrožava magistralni gasovod

Zatvoreno gradilište

Nakon upozorenja "Jugorosgasa" da "Niš ekspres" izvodi radove tačno iznad trase gasovoda duž Čamurlijskog puta reagovala je građevinska inspekcija. "Niš ekspres" priprema izmenu projekta stanice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • shaft

    10:54 // 16. 10. 2014.

    a koga ce snabdevati taj gasovod?privreda zgazena,od najavljenih investitora ni traga ni glasa,domacinstva koja koriste gas u nisu,brojimo na prste obe ruke!a i garaza za sklopocije nije potrebna!

  • Srdjan Savic

    10:10 // 16. 10. 2014.

    Nista novo. Na ovakav nacin se u Nisu gradi decenijama. Tako su izgrađeni bulevari, kompleksi zgrada.Prvo beton i asfalt,pa potom legalizacija-potpuni haos.Ali preko gasovoda Jugorosgasa -neće da može

  • ***

    10:52 // 16. 10. 2014.

    Inspekcija nekada treba da izadje na teren samoinicijativno,a ne samo po prijavi.

  • Dr.Pravdić

    13:47 // 16. 10. 2014.

    Da je neko od običnih smrtnika dogradio sobu ili ogradu bio bi kaznjen i srušen.Kada su zaštićeni u pitanju onda iako zakon tačno predviđa i postupak i sankcije za sve učesnike to se ne sprovodi.

  • Borko

    20:24 // 16. 10. 2014.

    Slično je bilo i sa lokacijom za "Lidl" u Duvaništu kod "Disa". Grad prodao zemljište kao infrastrukturno opremljeno a u zemlji haos. Ko je kriv za to? Niš-ekspres je sam kupovao zemljište od seljaka.

    • нн

      00:53 // 17. 10. 2014.

      Није ниш-експрес куповао земљу од сељака, ту земљу је купио Мишковић, тј. делта. Овде пише да је делта сада власник ниш-експреса... повежите мало неке ствари.

    • Mile

      10:59 // 17. 10. 2014.

      Pa zašto se onda Niš-ekspres buni protiv drugih privatnih prevoznika kada je i on u privatnom vlasništvu? Znači li to da je Mišković gazda Niš-ekspresa? Na čijem je zemljištu glavna autobuska stanica?

    • нн

      14:14 // 17. 10. 2014.

      Главна аутобуска станица је на градском земљишту, док је гаража на булевару Немањића сада у власништву делте. То је ексклузивна локација, тренутно нема бољег места за градњу пословног простора и сл.

    • matevcanin

      20:19 // 17. 10. 2014.

      Kad ce nis-ekspres da vrati zemlju koju je uz pomos drzave oteo od seljaka iz Matejevca. Isto vazi i za vodovod Medijana. Proglasili Medijanu, zabranili gradnju a onda preko noci napravili kom.objekat

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: