Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 14. 7. 2021.

| Društvo

Nova grupa Indijaca jutros pristigla u Niš

Autor:T.TodorovićIzvor:Južne vesti
indijci
Gužva ispred niškog hotela; foto: Ivana Despotović

Da je još jedna grupa od 74 Indijaca rano jutros sa beogradskog aerodroma pristigla je u Niš potvrđuje vlasnik hotela u kom će oni boraviti naredne dve nedelje, koliko traje karantin. Iz policije još uvek nema zvanične potvrde, a od prošle nedelje ni odgovora za koliko je ukupno državljana ove zemlje prijavljeno boravište u Nišu.

Pored 168 Indijaca koji trenutno borave u hotelu “Vidikovac”, jutros je u niški hotel “Rile men” smešteno još 74 putnika iz Indije. Da će predviđeni karantin provesti u tom hotelu potvrđuje vlasnik, koji kaže da su smeštaj bukirali preko Grčke agencije u Crnoj Gori.

On navodi da će danas biti testirani i da u hotelu drugih gostiju neće biti dok oni borave.

Prema nezvaničnim najavama u Niš bi trebalo da stigne još jedna grupa od 170 Indijaca, koliko ih je ukupno do sada stiglo iz policije nisu odgovorili na pitanja Južnih vesti. Masovniju dolazak Indijaca u Srbiji počeo je prošle nedelje i nazvan je karantin turizmom, a objašnjenje jeste da je Srbija zelena zona i kao takva za njih tranzitna stanica na putu ka odredištu u nekim drugim zemljama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    13:46 // 17. 7. 2021.

    Pa, dobro... bar su im blizu i SNS i Dom Zdravlja..... nema veze sto ce sad pandemija da bukne po Nisu i celoj zemlji sa Delta, Lambda kojomgod novom varijantom.... bitno da mi imamo "otvorena vrata" za sve- cak i za one ciji ulazak ostale normalne drzave trenutno ne dozvoljavaju.

  • Pera

    19:22 // 15. 7. 2021.

    Niš je bio i ostao grad nepismenih i zatucanih sa palanačkim mentalitetom. Taman se nešto njih opismeni a onda ode iz ove kaljuge a zamene ih novi brđani i rečani. Ne mogu da verujem da niko nije shvatio bit teksta i cele situacije: Indijci idu svojim putem, zdravi su i imaju para čim su stigli dovde (ostaviće deo i ovde), da ne bi sedeli u karantinu u odredišnoj zemlji sede kod nas jer smo otvore

    • Krleža

      10:00 // 20. 7. 2021.

      Dokaži da su zdravi, sumnjivo je to čim dolaze masovno u Niš - šta ima tu da vide kakav bre turizam. Aj se malo naštimuj. Zdravlje za novac ? Svašta.

  • Sima

    18:47 // 15. 7. 2021.

    Ko im placa taj karantin i sto bi oni uopste dosli kod nas ako znaju da ce provesti 15 dana u karantinu????? Pita li se neko.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: