Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 5. 7. 2020.

Nova kovid ambulanta u niškom Domu zdravlja počinje da radi u utorak

Ulaz Dom zdravlja kovid ambulanta buduća Izabrali ove prostorije jer je moguće odvojiti ih od ostataka Doma zdravlja; foto: Danijela Nešić

Iako je u Odluci Štaba za vanredne situacije pisalo da je potrebno otvoriti dve kovid ambulante koje rade od 7 do 22 sata, direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan kaže da se to odnosilo na ukupan broj ambulanti, te da će početi sa radom jedna nova. Ona će se, priča Jerkan, nalaziti u centralnom objektu Domu zdravlja i počeće da radi od utorka, 7. jula.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ružica

    12:52 // 5. 7. 2020.

    Još jedno u nizu glupih odluka u Nišu. Zar nije pametnije da kovid ambulante budu na POTPUNO drugim lokacijama od doma zdravlja? Ima nekoliko ambulanti, Lira, Nitex, B. Bjegović, Jastrebac, Sportski dispanzer? Sad kad se pomešaju zaraženi i nezaraženi, a znamo svi koliko smo disciplinovan narod...

    • Ogi

      15:26 // 5. 7. 2020.

      I ja sam tako mislio, ali u kovid ambulanti je obavezan rendgen aparat i iz tog razloga nije moguce na drugim lokacijama.

    • Nikola

      16:02 // 5. 7. 2020.

      još kad bi znali nesto o medicini pa da pričate. Ako ne znate pitajte ili pročitajte razlog zašto je tu druga ambulanta. DZ je projektovan bas zbog ovoga da ima vise ulaza.

    • mm

      19:04 // 5. 7. 2020.

      Nikola, ko kontroliše ulaze? Kroz ulaz br4 ulaze bolesni, kroz ulaz br3 babe i dede...Snimaju kukove bebama pored rendgen gde dolaze sa covidom!

    • Sasa Miladinovic

      08:04 // 6. 7. 2020.

      Pa to i jeste cilj održati koronu što duže. Dok ne stignu vakcine

  • Bulevar Niš

    16:05 // 5. 7. 2020.

    Kažu u zatvorenim prostorijama dozvoljeno do 100 ljudi??kad?gde?kako?...ko to kontroliše?..ne postoji mehanizam,sistem je pao...Jer,u Tempu u ovom trenutku minimum 250 ljudi..30% bez maske.

  • Zoran Basic

    14:34 // 5. 7. 2020.

    MOLIM redakciju Juznih vesti da pokrene akciju postavljanja putokaza na novim kruznim tokovima posebno na ulascima u grad kao i u Jagodin mali,jer se vozaci koji dolaze sa strane nesnalaze i crsto zaustavljaju vozila da bi pitali kuda da voze.To mije skupo a znaci puno.POZDRAV

  • Mara

    18:33 // 5. 7. 2020.

    Strašno

  • Mara

    13:58 // 5. 7. 2020.

    NEMA OVO NEĆE DOBRO DA SE ZAVRŠI

  • Student

    14:49 // 5. 7. 2020.

    Pa Prof dr Jerkan je oživeo!
    Mesecima ga nije bilo. Neke bolesti napale direktore zdravstvenih ustanova.

  • Vestacka oplodnja

    16:14 // 5. 7. 2020.

    Dvoje su se tako upoznali.

  • MENISKUS

    09:36 // 6. 7. 2020.

    Mislim da dr.Jerkan nema pojma šta priča.Halo bre doktore iskoristi neku ambulantu po gradu i neka bude samo za ove namere.Naredi da se u roku 8h namontira i rengen aparat.Ne mešaj više zaraženi sa ljudima koji dolaze na redovne preglede u Dom zdravlja.Upadate u veliki problem ako ovo ne uradite.Ne mogu da shvatim da ne prepoznajete situaciju kada postaje opasno i mogu šire mase da se zaraze.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: