Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 15. 8. 2023.

| Društvo

Nova licitacija LFN u Niškoj Banji - za podršku novih ideja u komšiluku 

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
licitacija
Nova javna prodaja za pomoć lokalnoj zajednici; foto: LFN

Umetničke slike, sportski i muzički rekviziti, kao i zanimljivi vaučeri naći će se na novoj javnoj licitaciji koju Lokalna fondacija Niš ponovo organizuje u Niškoj Banji 25. avgusta. Novac od prodaje će biti namenjen novim idejama Nišlija koji žele da svoj komšiluk učine boljim i lepšim za život.

Iz Lokalne fondacije Niš najavljuju da će uskoro objaviti na društvenim mrežama kompletan spisak predmeta koji će biti na licitaciji, u okviru Velikog letnjeg festivala u Niškoj Banji, a čiji početak je za 10 dana od 19 sati.

Nakon dve godine od prethodne licitacije u Niškoj Banji, na centralnom šetalištu svi zainteresovani će moći da se nadmeću, osvoje vredne predmete i na taj način pomognu lokalnoj zajednici. U ponudi će se naći predmeti iz različitih oblasti, umetničke slike, rekviziti iz sveta sporta, muzike i zanimljivi vaučeri - najavljuju.

Podsećaju da su do sada podržali 35 ideja Nišlija na 4 javna konkursa, kojim je zajednici "vraćeno" 36.000 evra, a i ovo će biti prilika da se sakupljen novac iskoristi za realizaciju neke nove ideje koja će poboljšati uslove u nekom niškom naselju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: