Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:49, 12. 6. 2021.

Nova metoda u Centru za minimalnu-invazivnu hirurgiju, nedavno uređenom po ugledu na svetske klinike

SLIKA 1 Centar za minimalno-invazivnu hirurgiju;foto:JV

U Centru za minimalno-invazivnu hirurgiju u Nišu pacijenti će uskoro moći da urade i operaciju takozvanog „smanjivanja želuca“, kaže direktor Bojan Jovanović. Iako operacije koje rade uglavnom ne zahtevaju dug boravak, u Centru kažu da su želeli da pacijentima olakšaju boravak i kliniku uredili tako da uslove opisuju kao netipične za Srbiju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jeftino te je kupila ova vlast

    09:46 // 12. 6. 2021.

    Kritikovao je zdravstvene vlasti i pisao po fejsbuku svasta, postavise ga za direktora i odma zaboravi sve sto je mislio. Cak sta bise, odmah se uklopio u sns kliše, odma hvalospevi, savremenost, robotika, cveta cvece...
    Svako ima svoju cenu.

    • Bimba

      11:56 // 12. 6. 2021.

      Prvo nesto uradi u zivotu, pa onda komentarisi. Covek je sam, bez icije pomoci uredio kliniku. Ako je kritikovao prethodno rukovodstvo i trebao je. Kakve veze ima sns sa ovim? Ovo je vidljiv rezultat, kao i Vasa ljubomora, gospodine.

    • petar veliki

      14:47 // 12. 6. 2021.

      Za neinformisane, to odeljenje je napravio dr Veroljub Pejcic, otisao covek u penziju. A ovaj Boki je samo jedan prosecan hirurg.

    • Nislija

      16:22 // 12. 6. 2021.

      Ma u pravu ste, ispao je budala sto je sredio i doterao kliniku. Trebao je da strpa u dzep sve to sto je kao donaciju pribavio, kako se inace u Srbiji radi. I da klinika bude kao i sve druge, a onda bi kukali kako se sve urusava i raspada. Ovde se uspeh ne prasta.

  • Antibot

    15:02 // 12. 6. 2021.

    Daleko od toga da hvalim Jovanovica jer ga ne poznajem, ali ova klinika je stvarno lepo sredjena i celo osoblje je jako ljubazno prema meni bilo kada mi je baba imala operaciju, za razliku od ortopedije gde je situacija katastrofalna od lose higijene do medicinskog osoblja kojeg mrzi da zivi

    • Stefan

      06:29 // 14. 6. 2021.

      Identično iskustvo, bio sam iznenađen ljubaznošću, pohvala za sestru Milijanu i Sonju!

  • Neko iz mase

    12:03 // 12. 6. 2021.

    Lepo izgleda prostor. Kakva će biti organizacija rada - videćemo. Nadam se da će jednog dana i porodilište i dečije klinike izgledati ovako.

  • Mika

    13:57 // 12. 6. 2021.

    Spolja gladac- a, iznutra.....? Na danasnje vreme svi su izgleda savladali umetnost sminkanja i zabarusivanja propale povrsine. Grad nam "blista", a ispod sve trulo..... vise me interesuje strucnost i kvalitet rada u KC Nis nego lickanje. Mada, moram da priznam da je i prijatno okruzenje neophodno pacijentima. Ostali spratovi te zgrade (gde su mnogo teze bolesni pacijenti)- KATASTROFA.

  • Aca

    11:59 // 12. 6. 2021.

    Bravo, kolega. A ne kao Tigar, Goja i Lale sve u svoje dzepove.

    • Strahinja

      10:35 // 13. 6. 2021.

      Tigar sa svojim jatagancima unistio i ostavio kc u kaljugu.Sad pojedine klinike koje se dovode u red smeta.Ocigledno uspeh se ne prasta.

  • Likica

    10:05 // 12. 6. 2021.

    Direktor dr Bojan Jovanovic je preporodio kliniku. Eh da je vise takvih ljudi.

    • Hahahahhaha

      11:29 // 12. 6. 2021.

      Preporodio odeljenje tako sto je stavio 4 slike na zid i cetri saksije sa cvecem i to stavio na fejsbuk kao preporod odeljenja? Ovaj narod je mnogo glup

  • Bravo

    12:13 // 12. 6. 2021.

    Bravo!!! Ipak je sve do pojedinca. Treba nam vise ovakvih ljudi.

  • Krlja

    06:13 // 13. 6. 2021.

    Kada će stomatolog da bude finansijski dostupan svakom građaninu kasabe Niš? napreDNO

  • Mika

    22:31 // 12. 6. 2021.

    UKC Niš, ustanova bez organizacije i reda. Svaka Klinika je suprotnost drugoj. Čak ni otpusna lista nije ista. Kako se ko snadje. Dr Milić prednjači i neke klinike u Novoj zgradi. Dečije klinike zapostavljene sa decenijskim direktorima. Sve zavisi od donacija. Mladji direktori naučili šta znači reklama. Ali bolje i to nego kao neki diktatori medju direktorima.

    • Jovan

      09:54 // 13. 6. 2021.

      [email protected] tvoju informaciju prof Milic je operisao pre 20 dana kolegu od 84 godina.Operavija na otvorenom srcu! Pacijent se uspesno oporavlja.

  • Mama²

    20:44 // 15. 9. 2021.

    Operisala sam pocetkom meseca zucnu kesu,na pomenutoj klinici i operisao me je dr Bojan Jovanovic. Hvala Bogu osim dva porodjaja,nikada nisam bila u bolnici. Klinika je cista,sredjena,svaka soba ima svoj toalet i tus,po dve osobe su u sobi,za razliku od ginekologije gde su uslovi za higijenu nehumani. Za dr Bojana imam samo reci hvale. Ne znam da li je bolji strucnjak ili covek. Osoblje je divno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: