Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:45, 17. 1. 2020.

| Društvo

Nova naplatna rampa na Matejevačkoj petlji bez struje, vozači zaglavljeni u gužvi

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
kolaps
Kolaps na naplatnoj rampi "Niš istok"; foto: JV

Tek jedan dan u funkciji, a već je kolaps na naplatnoj rampi “Niš istok”, javljaju vozači uz slike kolone. Kažu da dugo čekaju da prođu, a dok nema zvaničnog objašnjenja iz Puteva Srbije, nezvanično od izvora koji rade na naplatnoj stanici, saznajemo da je razlog to što nema struje.

Kolona vozila kod Matejevca, sporo se probija do tek otvorene naplatne rampe “Niš istok”. Iz kolone brojni građane neprestano se javljaju redakciji Južnih vesti. Uvereni su da će u redu za izlaz iz Niša ostati satima.

Kolaps je. Nema struje - navode oni.

kolaps rampe foto L.N foto: L. N.NIšlija Luka Nikolov probao je da izađe iz grada najpre kod Čamurlijskog puta.

Tu je kolona bila do Tempa. Dugo sam čekao, ipak sam uspeo i ušao na auto-put, prepričava današnje iskustvo Nikolov.

Dalje je, kaže, želeo da se vrati u grad na ulazu Niš istok, kod Matejevačke petlje.

Tu je tolika gužva da policija ne dozvoljava šleperima da se penju na nadvožnjak. Rešio sam da zaobiđem i došao na Malčansku petlju, prepričava dalje. kolaps2 rampe foto L.N foto: L. N.

Kolona koja je tu duga je, po njegovom zapažanju, 2 kilometra. I drugi iz kolone traže informaciju koliko će ovakva situacija trajati, ali se iz nadležnog preduzeća još nisu oglasili.

Podsetimo, dugo najavljivane naplatne rampe oko Niša podigle su rampe juče od 19 sati. Međutim, pored trenutnoj gužvi na rampi, kolaps je i u samom Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Deyo

    16:44 // 19. 1. 2020.

    Tako nam i treba, ovaj narod ih je izabrao, bojim se da će tako biti i ma sledećim izborima, ne znam šta treba da se desi pa da shvatimo nesposobnost i bahatost ove vlasti, pokloniše aerodrom, bul. Nikole Tesle sređuju 4 meseca, naplatne rampe u srcu grada, šta još??? Alo!!! Nišlije, propade ovaj grad... NapreDNO

  • Neko tamo

    12:57 // 18. 1. 2020.

    Hocemo li se najzad opametiti? Izaci na glasanje i skloniti ove genijalce? A dotle izaci na ulice, ako treba blokirati autoput jer prolazi KROZ NAS GRAD i ne mogu postavljati rampe gde god pozele. Drzavu cini i finasira narod, narod odredjuje i bira prema tome opametimo se malo i ugledajmo na francuze jer ovo je prvrsilo svaku meru. Daj da se pokrenemo, a ne samo da komentarisemo po portlima!

  • Žile

    07:54 // 18. 1. 2020.

    Još nešto, u Beogradu od naplatnih rampi u Šimanovcima do Vrčina ima 60 km, a šta su od Niša napravili? Da u gradu plaćamo putarinu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: