Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 23. 6. 2020.

Nova odluka Kriznog štaba - obavezno nošenje maski u prevozu

maske prevoz Maske od danas obavezne u prevozu; foto: V. Keser

Nedeljama nisu zasedali niti govorili o razbuktavanju epidemije korone, ali su dva dana nakon izbora članovi Kriznog štaba razgovarali i odlučili da je od danas korišćenje zaštitnih maski u prevozu obavezno. Broj novoobolelih po gradovima i dalje nije poznat, ali jeste da je u Leskovcu i Nišu i dalje najveći broj građana u samoizolaciji zbog virusa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    16:37 // 23. 6. 2020.

    Ja se korone ne plasim. Masku mi na pamet ne pada da nosim. U moje 45 godine kod lekara ne pamtim da sam nekad bio. Zdravstveno placam 24 godine i manite me sa pricu da nemam pravo na lecenje. Ko se plasi, ko hronicno boluje od necega neka sedi u svoja cetri zida. i manje gledajte i citajte placene medije koji ceo svet plase buuu korooona svi ce pomrete. a nas ostale pustite na miru da zivimo

    • Marina Tetka

      17:54 // 23. 6. 2020.

      Treba da vas je sramota, "gospodine". Zapravo, ne mora - evo mene, i sve ostale iole normalne ljude, je sramota u vaše ime.

    • Zabrinuti

      18:59 // 23. 6. 2020.

      Osnovni problem nije da li ces ti da se zarazis, već ces ti zaražen i takvim svojim neodgovornim ponašanjem da zarazis druge ljude koji ne žele da se zaraze, i da im direktno ugrozis zivote

    • Dusan

      23:25 // 23. 6. 2020.

      Zbog ovakvih likova smo tu gde jesmo. Ne samo u Srbiji, u celom svetu. Steta za normalne ljude, ali tako je, zivimo medju pacovima.

  • Džimi Karter

    16:47 // 23. 6. 2020.

    Prva "odlukica" maske?Za koji dan opet redovi za brašno,šećer,kvasac,toalet papir,mleko,meso,ribu...GOSPODO PROFESORI DOKTORI DA IMATE I MALO MORALNE VREDNOSTI PODNELI BI STE OSTAVKU U KRIZNOM ŠTABU!!!Na ovaj način dozvolili ste sebi da neko "briše patos" sa Vama...

  • Stanko

    16:52 // 23. 6. 2020.

    Stvarno su neverovatni i moram da priznam da me uvek iznova i iznova iznenadjuju. Očekivao sam da će da sačekaju bar deset dana pa da nastave po starom a oni odmah dan nakon izbora vratili ploču. Sad se dakle očekuje da se uvodi jedna po jedna nova mera dok jednog dana našem predsedniku ne prekipi i ne počne da viče na nas preko televizije i zna se šta sve ide u paketu...

  • zapad

    18:26 // 23. 6. 2020.

    Danas je ovde na zapadu javljeno da se pojavio novi korona virus u Kini da se epidemija ponovo razbukala tamo, preko 7700 zarazenih a 1400 ili vise obolelih. Let je vec nedelju dana iz Kine blokiran i sada treba da se organizuju letovi za evakuaciju stranih drzavljana. Letovi za i iz Kine bice izgleda blokirani do januara 2021. Upozoravaju na opasno globalno sirenje novog korona virusa.

  • Mara

    20:34 // 23. 6. 2020.

    Ko je peta ne treba ga opominjati

  • Ouzo

    21:23 // 23. 6. 2020.

    Ma, vazno da su izglasani! Koga briga za koronu, narod se zabavlja procentima na izborima, neozbiljno svi shvataju pod parolom-Nece mene!
    Sutra finale kupa, kad se to razleti kucama, kafanama i kaficicima !
    A, "struka", zarad interesa, slusa zahteve Gospodara i bavi se trivijalnostima, tj maskama! U, a celoj prici, stradace

  • Цар је го

    06:02 // 24. 6. 2020.

    Ја мишљејах да и јесте обавезна.На крају,и да није,у аутобус не бих ако не морам,а ако морам са маском,не треба уредба да ме опомиње.Али,џаба,штета је учињена-дерби,прослава титуле,кафане,рођендани,избори,матуре,екскурзије.Државу воде неписмени циркузанти и мафијашка братија.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: