Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:14, 28. 9. 2018.

| Društvo

Nova "parkirališta" za bicikle u Nišu na poklon od Beograda

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
parking za bicikle
U "Parking servisu" kažu da su novi parkinzi bolji od prethodnih; foto: Parking servis Niš;

Četiri takozvana “P profila”, koja služe za parkiranje bicikala i mopeda, postavljena su kod niške Tvrđave, a uskoro će, kako kažu u JKP Parking servis Niš biti postavljeno 20 ovakvih besplatnih parkirališta u gradu. Inače, ovi profili su poklon beogradskog Parking servisa.

U niškom Parking servisu ne preciziraju kada će tačno i gde sve oni biti postavljeni, već samo navode da će to biti u narednom periodu i na adekvatnim lokacijama.

Novi "P profili" koji su postavljeni, kvalitetniji su od prethodnih kojih ima u gradu. Oni ne oštećuju bicikle ili mopede i mnogo je lakše parkirati se. Radi unapređenja uslova života, zaštiti životne sredine i podsticaja građana Niša da koriste bicikle u gradu će u narednom periodu biti postavljeno ukupno 20 novih "P profila" - kažu u Parking servisu.

Prvi profili su postavljeni nedavno, simbolično na Međunarodni dan bez automobila.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Posmatrac

    23:29 // 28. 9. 2018.

    Steta sto nisu malo vise- da svi grupno prebacimo konopce i konacno se obesimo, da prekratimo sopstvene muke od ovih naprednih.....

  • Branislav Petrovic

    19:41 // 28. 9. 2018.

    Ala su ovi iz najveceg sela u drzavici galantni i dobrocinitelji da prosto ne mozes da poverujes.Ajde jos nam nesto poklonite,nemojte da je i ona rinfuz garaza kod D.Zdravlja novi "poklon".

  • Bruno

    19:21 // 28. 9. 2018.

    S obzirom da su u beogradu oformili JP Metro, a koštaće 3 milijarde €, sada daju VREDNE poklone da bi nas sutra još više cedili, jer oni te pare nemaju. Veliko im hvala što su odvajali od usta da bi nam poklonili 4 savijene cevi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: