Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 27. 1. 2012.

Nova škola u Donjoj Lokošnici

loksnica, nova skola foto: tvl

U leskovačkom selu Donja Lokošnica svečano je otvorena nova zgrada škole, isturenog odeljenja OŠ "Vuk Karadžić“ iz Leskovca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • strsljen

    18:51 // 29. 1. 2012.

    A sto se vi primate Jovanovicu i Petronijevicu ko 40 dana,pa da tu ne smrdi nesto vi bi cutali a i vi znate i ko je i za koliko bio izvodjac za OS Svetozar Markovic i ko je to narucio a ko je aminovao.Zato sada kada ste napisali takav komentar brzo trcite i kazite tamo gde treba -JA SAM TE BRANIO JA SAM TE BRANIO-.Ma muka mi je vise od vas SLIHTARA.

  • Jovanovic

    12:21 // 28. 1. 2012.

    Svaka cast! Posle 20 godina da se nesto konkretno i ozbiljno radi! I dobro Strsljene, bas smaras. Na svaku vest vidi9m tvoj komentar. Mnogo si ti pametan. Kandiduj se za Gradonacelnika , mozda te bar iz kuce glasaju. I sta mislis o krivici Gradonacelnika Leskovca za globalno zagrevanje? Boze, danas svako moze da pise komentare..

  • Le

    18:42 // 29. 1. 2012.

    O to su ZUTI poceli da cuvaju svoju ikonu BOJTICU,kakve vi gluposti pricate.Pa dali ste i koga sve zaposlili iz svoje porodice milune i jovanovicu,pisem vas malim slovima jer ste MISEVI.Uostalom nije ni bitno ko je od vas u pravu a izbori ce to pokazati,ovaj put ni direkcija ni asfalt ni sijalice vise ne pomazu DODJE KRAJ NA LAZU.

  • strsljen

    22:13 // 27. 1. 2012.

    Samo objasnite GRADONACELNICE gradjanima kako ste uspeli celu skolu od temelja napraviti za 19,2 miliona din. a za rekonstrukciju i krecenje OS Svetozar Markovic je placeno 30 milona din.Pa ne zakopcava se ovaj narod vise na ledja.

    • Petronijevic Milun

      12:26 // 28. 1. 2012.

      Zato sto je tada nacelnica za drustvene delatnosti bila Suzana Stankovic- Ilic, ona je vodila taj projekat sa svojim muzem.. Zato je i smenjena na kraju. Knjiga sa onim sadrzajem je bila jos i dokaz koliko je nesposobna.

  • goran jovic

    22:42 // 30. 1. 2012.

    OVO JE TOLIKO PROVIDNO DA SAMO GLUPI MOGU DA SE HVATAJU NA TO A NJIH JE SVE MANJE.
    TO CETE I VIDETI NA IZBORIMA.JESTE LI SVESNI DA STE SVE UNISTILI STO SE MOGLO UNISTITI.JEDINO JOS NAFTU ISPOD LESKOVCA DA PRONADJETE!LESKOVCANI DAJTE IM JEDAN VELIKI MINUS I KO GOD DOSAO BOLJI JE OD NJIH.

  • Goran Jovic

    09:35 // 31. 1. 2012.

    Imenjace molio bih te da neupotrebljavas moje ime.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: