Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:41, 19. 12. 2014.

| Društvo

Nova stranka spremna za doček, čeka se Perišić

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
nova-dejan.jpg
Dejan Stojanović kaže da su pregovori sa izvođačima u toku, ali da je neophodna zvanična potvrda gradonačelnika NIša, arhivska fotografija

Sva neophodna tehnička dokumentacija za organizaciju dočeka Nove godine u centru Niša je pripremljena, pregovara se i sa izvođačima, ali kako kažu u Novoj stranci, ništa nije definitivno dok ne stigne zvaničan odgovor gradonačelnika Niša.

Prvi čovek Nove u Nišu Dejan Stojanović kaže da je zvanično odobrenje iz Gradske kuće neophodno kako ne bi došlo do mogućih opstrukcija javnih komunalnih preduzeća ili gradskih uprava što bi svakako bacilo mrlju na čitavu organizaciju.

Nova stranka je ozbiljna stranka i sve što preuzme da radi, radi ozbiljno i onako kako treba, ali o detaljima i o izvođačima i o svemu ostalom govorićemo nakon pisane izjave gradonačelnika Zorana Perišića - rekao je Stojanović.

Sa druge strane, u Gradskoj kući i dalje nema odgovora. I pored javne podrške ovoj ideji Nove stranke koju je gradonačelnik nedavno izrekao, zvanične potvrde i dalje nema.

Gradonačelnik zbog sastanka o ovome nije razgovarao sa grupom novinara koja je otišla u Gradsku kuću, ali, kako je rekao njegov portparol Marko Rajić, konačna odluka će javnosti biti saopštena sutra, nakon sednice Gradskog veća koja je zakazana za 11 sati.

Nova stranka kao poslednji dan za zvanično izjašnjavanje gradonačelnika navela je 19. decembar do 16 sati. Ukoliko odgovora ne bude, kako je rekao Stojanović, on će se ponovo obratiti medijima.

Nišlijama koji planiraju da novu 2015. dočekaju u svom gradu, po svemu sudeći, ne preostaje ništa drugo nego da se naoružaju strpljenjem.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • voja

    00:05 // 21. 12. 2014.

    S Perisicem Nis je propao skroz,ma ni ulicu nisu asvaltirali za celu godinu,covek je nesposoban da bilo sta uradi a narod je upao u takvu apatiju,zivi bedno,a sad mu ne dati ni na trg da izadje za doc

  • blagoje blagojević

    23:57 // 20. 12. 2014.

    Zemunski klan, surcinski klan... Ma kakvi. Najveći organizovani kriminal u Srbiji su STRANKE. Jedni su u njima radi koristi, a drugi jer je to jedini način da dođu do posla, dakle opet radi koristi...

  • boki

    15:09 // 20. 12. 2014.

    Oni koji su ojadili ovaj grad sada bi da slave.Šta? Za pare koje bi se utrošile za neku pevaljku narodna kuhinja može da funkcioniše nekoliko meseci.Puna podrška gradonačelniku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: