Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 25. 7. 2013.

Novac kočnica za master u Londonu

Stefan-Nikolic.jpeg

Iako je posle studija međunarodnih odnosa u Londonu primljen i na master studije na City University London, Stefan Nikolić iz Sokobanje možda će morati da odbije ovu jedinstvenu priliku za školovanje jer nema novca za školarinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • theLab

    10:58 // 26. 7. 2013.

    i da dodam... nisi studirao u srbiji, hoćeš da nastaviš van, da ostaneš da radiš tamo i zarađuješ mnogo, ali bi ipak da ti srbija plati... ma doviđenja....

    • Katarina Janjic

      13:04 // 26. 7. 2013.

      TheLab, ti trčiš pred rudu, nisi pročitao celi tekst.

  • Mika

    05:58 // 26. 7. 2013.

    E, pa, sine- zasuci ti lepo rukave i nadji posao kao i hiljade tvojih vrsnjaka iz celog sveta koji svi i studiraju i rade u isto vreme i tako placaju troskove i zivota i studija. Nisi jedini.

    • Nemanja

      01:49 // 27. 7. 2013.

      Pa on je radio i zavrsavao osnovne akademske studije sam...Ovo su master studije,koji posao da radi da bi zaradio toliki novac? jedino nesto ilegalno...i kako bez vize?

  • theLab

    10:57 // 26. 7. 2013.

    e sad pošto studiraš ljudska prava, znaš sigurno da je tvoje pravo da radiš i zaradiš i platiš sebi školarinu, takođe imaš pravo da upišeš faks za koji imaš novca, a ne da trčiš pred rudu

  • Bosko Savic

    12:06 // 26. 7. 2013.

    Ja sam danas ispunio uslov da pojedem sniclu sa krompiricima i popijem neko lepo strano pivo, al ga nisam zaradio, pa cu morati da se zadovoljim przenim jajima sa paprikom.

    • theLab

      13:23 // 27. 7. 2013.

      hahahaha vrh!

  • Natalija

    17:55 // 26. 7. 2013.

    Čovek se trudi da napravi nešto od sebe, i to ne na nekom levom fakultetu tamo negde, već tamo gde bi mnogi dali sve da bi se školovali. Svaka mu čast na trudu, i treba da nastavi.

  • Stefan Nikolic

    12:06 // 26. 7. 2013.

    Radio sam za vreme osnovnih studija kao sto je j receno u tekstu i tako pokrivao troskove zivota i ostatak skolarine koju fakultet nije mogao da pokrije. Sada vizu nemam i ne mogu !legalno! nista :(

  • Janjić Kristina

    13:17 // 26. 7. 2013.

    Nigde nije rekao da "će da ostane da radi tamo i zarađuje mnogo". Ovo je žalosno. Ako već nemamo novca da mu pomognemo možemo bar da mu stavimo do znanja da ima podršku.

  • Janjić Kristina

    13:11 // 26. 7. 2013.

    Žao mi je što tako mislite a još više mi je žao što ispunjava sve uslove a samo će zbog novca morati da odbije ponudu. Molim vas da još jednom pročitate članak.

  • Marijana Stevanovic

    23:54 // 26. 7. 2013.

    Sramota je da nema nikakvu podrsku od svoje drzave, u koju bi se, inace, kasnije vratio. Ne razumem ljude koji ga ne podrzavaju, cemu opste takav stav? Ono sto je on uspeo treba da se postuje.

  • Teodor Jovic

    01:33 // 27. 7. 2013.

    Svaka cast buraz! Samo napred i neka ti je sa srecom da se nadje kakva firma ili da se vlast javi da iskoristi sve prilike da ukljuci mlade odgovorne ljude u spasavanju nase zemlje.

  • još jedan

    11:57 // 26. 7. 2013.

    Koliko njih je otišlo sa stipendijama u inostransvo a nije se vratilo,kažu nema uslova.Vratite se ovde svi umni i pametni koji ste školovani o trošku države i napravite uslove za Vas i za našu decu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: