Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 17. 9. 2015.

| Društvo

Novaković opet bahato parkirao?

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
dzip
Novaković tvrdi da je oko 11 sati kada je fotografija nastala bio u drugom delu grada; foto: Twitter/ @mrcoslav

Džip "audi Q5" koji, prema rečima očevidaca, pripada funkcioneru SPS-a Igoru Novakoviću, danas oko 11 sati je bio nepropisno parkiran na Trgu učitelj Tase. Novaković tvrdi da se u to vreme nalazio u sasvim suprotnom delu grada.

Fotografija je u 10:57 objavljena na Tviteru, a na njoj se vidi automobil parkiran na samom uglu dve ulice kako zauzima pola pešačkog prelaza.

Nišlija koji je fotografisao tvrdi da je prepoznao Novakovićev automobil ne samo po registarskim tablicama, nego je, tvrdi, lično video kako se ovaj funkcioner parkira i izlazi iz kola.

Prvi put je bio parkiran najmanje pola sata, a zatim je momentalno, nakon što se informacija pojavila na Tviteru, klisnuo. Otišao je negde, a onda se posle 10 minuta vratio i parkirao na istom mestu. Seo je i pio kafu u kafiću ispod zgrade - tvrde građani.

Međutim, Novaković je na Tviteru, gde se potpisuje sa "Gradonačelnik", odgovorio da u vreme kada je fotografija objavljena, oko 11 sati, bio u Prijezdinoj ulici, “za šta postoji pedesetak svedoka” i nazvao očevica “botom”.

Ne gledajte više “Velikog brata” i “Farmu”. Najbolje da dođete kod mene kući da vam ispoziram. I da sam se parkirao tamo i da sam izašao iz kola, Vi ste neovlašćeno snimali čime ste prekršili Ustav - naveo je Novaković na svom Tviter nalogu.

Novaković slika Druga fotografija nastala sat vremena posle prveOn je u toku prepiske na Tviteru postavio fotografiju GPS-a sa svog telefona koja “dokazuje” da se u 12:06 nalazio u Dečanskoj ulici. Međutim, jedna od spornih fotografija njegovog nepropisno parkiranog džipa nastala je u 11:55.

U nastavku prepiske, Novaković je naveo i da “ovo može da bude skretanje u ulicu jer je drugi automobil ispred džipa, a nije parking”.

Podsetimo, Novaković je i ranije “uhvaćen” u nepropisnom parkiranju sa istim džipom za koji je tada tvrdio da pripada njegovom bratu, da bi kasnije rekao da “namerno tako parkira jer neće da plaća Parking servisu jer novac od parkiranja nije išao u budžet Grada”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    20:48 // 26. 9. 2015.

    Obrisacu nije problem, nego izgleda da JV to ne interesuje. Da li da ostavim samo da su Bg? Pitanja za "gradonacelnika": odakle.mu taj auto? Gde je i kako zaposlio suprugu? Šta je bilo sa pretnjom Radovanovicevoj deci?

  • Pošten Gradžanin

    17:35 // 19. 9. 2015.

    Nije imao kredit da pošalje poruku za parking

  • nikola

    12:17 // 19. 9. 2015.

    Gospodin Novakovic je upravo u Mementu i opet se bahato parkirao. Kažite kako anonimno da pošaljem fotografiju

    • Marijana

      21:51 // 19. 9. 2015.

      Ako šaljete obrišite obavezno brojeve tablica.

    • Zlobnik

      20:12 // 20. 9. 2015.

      @nikola : Ne trudi se mnogo , možda "JV" neće da objave photos , kao što cenzurišu "neke" komentare !!!???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: