Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:57, 14. 4. 2019.

Nove cene u Parku prirode "Stara planina" - dan branja pečuraka 120 dinara

Novi cenovnik za posetioce i ugostitelje na Staroj planini Novi cenovnik za posetioce i ugostitelje na Staroj planini; foto: kamp Stara Planina

Ko želi da u komercijalne svrhe napravi fotografiju u Parku prirode Stara planina, ubuduće će za to morati da plati 2.000 dinara po danu, a novim cenovnikom koje je donelo JP Srbijašume, ko želi da prespava u šatoru na ovoj planini moraće da plati 30 dinara dnevno po metru kvadratnom. Novac će se uplaćivati na poseban račun Srbijašuma, a koristiće se za razvoj i zaštitu Stare planine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dare

    09:08 // 14. 4. 2019.

    A koliko treba da plati neko ko hoce da dise vazduh? Sta je bre vise sa ovim ljudima? Gde su sad demonstracije kao za MHE? Cudio sam se kad su u CG poceli da naplacuju odlazak na plazu a sad evo trend stigao i ovde. Ako sve moramo da platimo, onda ovo nije nasa zemlja.

    • miki

      11:08 // 14. 4. 2019.

      Zeleli smo kapitalizam. Evo ga. Nista vise nije nase. Sve je njihovo. Svi su mislili da je kapitalizam med i mleko. Plate, najmanje po 2000 evra, ali ne. Nikada ovde plate nece biti vise od 500 evra. Mislim na radnicku klasu. Ostalima kako gde. Najbolje je, znate i sami kome. Pubijace se da dodju na vlast. Kada dodju shvate da su prethodni pokupili sve sto su mogli pa onda izmisljaju nove poreze.

  • nisliski mohikanac

    10:46 // 14. 4. 2019.

    ako je snimanje reklame 20,000 po danu zbog gazene trave I odpadaka,koliko je za MHE po danu zbog koriscenja vode,otpadaka,gazenja trave I ostalog

  • petar nikolic

    11:05 // 14. 4. 2019.

    A sta je sa MHE, koliko oni placaju za unistavanje prirode???

    • Dragan,Niš

      14:22 // 14. 4. 2019.

      @petar nikolic. Oni ništa ali im svi mi kroz račune za struju plaćamo u stavki 6.Nadoknadu za povlašćene proizvođače električne energije.

  • bane

    12:04 // 14. 4. 2019.

    Znači, ako želim da kampujem MESEC dana (sa malim šatorom) moraću da platim oko 3600din. Isto toliko platiće vlasnik vikendice od 36m2 za GODINU dana. Ili, ako postavim kiosk sa brzom hranom (oko 4m2) onda ću na godišnjem nivou plaćati 3200din. Itd, itd...Realno :(

  • Djordje trickovic

    15:49 // 14. 4. 2019.

    Sve to nevalja mi ribolovci smo prosle godine placali dozvolu 3000 din jezero je bilo puno a ove godine 6000 din a jezero nema nepostoji riblji fond unisten traze samo pare a nikakvi uslovi nepruzaju sam o krivolov za takvu vlast i ti sto to odlucuju do sad sam branio krivolov i mrzeo i stitio jezero sad vise ne

    • Bojan stankovic

      11:48 // 13. 3. 2020.

      Plaćao si 4000 a ne 3000 i ta cena se nije menjala 11 godina odgovara vam kad vam plate povećaju a neodgovara kad treba dozvola da poskupi ako si ljubitelj ribolova plati i uzivaj ako ne traži uživanje na drugom mestu

  • Mak

    00:24 // 15. 4. 2019.

    Ovo je porez preko poreza!!! Kako oterqati ljude iz prirode nego nametnuti im razne dazbine da placaju i eto praznih suma i planina, da se ne vidi kako se potkrda i unistava priroda!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: