Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 15. 6. 2016.

| Društvo

Nove linije iz Niša - avionom do Minhena i Ajndhovena

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
wizz
Još jedna evropska destinacija iz Niša; foto: Vanja Keser

“Wizz Air” uvodi još dve nove linije sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki”, a avioni će leteti ka Nemačkoj i Holandiji.

Posle Bazela, Malmea i Dortmunda, mađarska avio-kompanija odlučila je da uvede još 2 nove linije. Prepoznatljivi šareni avioni leteće na linijama Niš - Minhen (Memingen) i Niš - Ajndhoven.

WizzAir Mađarska kompanija linijama iz Niša leti za Ajndhoven, Bazel, Dortmund, Malme i MemingenAvioni će na ovim linijama saobraćati već od 1. avgusta, a početne cene karata su 2.300 dinara.

Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju - kaže Tamara Valoa iz “Wizz Air”-a.

Putnici će ići do aerodroma u Memingenu koji se nalazi u blizini Minhena i koji najčešće koriste lou-kost kompanije. To je inače 4. destinacija u Nemačkoj sa niškog Aerodroma, jer će avioni “Wizz Air”-a od 20. avgusta leteti do Dortmunda, “Ryanair” od 4. septembra uvodi liniju do Berlina, a od 30. oktobra i do Dizeldorfa.

Pored destinacija u Nemačkoj, putnici iz Niša već lete ka Bazelu i Malmeu. Od 31. oktobra avionima “Ryanair”-a leteće i do Bratislave, a od 1. novembra i do Bergama kraj Milana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan Tasic

    12:06 // 6. 8. 2018.

    Let od nisa do Memingena imate a ja moram u Munhenu kako dase vratim za minhen hvala jova

  • Vladimir Radmanovic

    13:58 // 29. 5. 2017.

    Koliko dinara kosta let avionom za 2 osobe od 18+ jednom sa 17 i jednom od 10.iz nisa za ajndhoven. i koliko sati traje taj let

  • Biljana Mitić

    23:11 // 15. 6. 2016.

    Da li ima nade da će biti u dogledno vreme let do Malte jer ima mnogo Srba na Malti posebno iz južne Srbije

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: