Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 28. 2. 2024.

| Društvo

Nove radove u niškoj Učitelj Tasinoj građani "ne razumeju"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Učitelj Tasina (2)
Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić

Iako je najavljeno da će radovi na postavljanju novog asfalta konačno biti završeni za "nekoliko dana", prošlo je skoro 10 dana, a deo ulice i dalje je neprohodan. Stanovnici su zbunjeni što su radovi stali, pa nastavljeni ali na kraju ulice, gde je napravljen krater, a rupe primećuju i na prvom sloju asfalta koji je postavljen pre više od mesec dana.

Učitelj Tasina (7) Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Stanari Učitelj Tasine ulice u Nišu koji su više od 6 meseci čekali da njihova ulica dobije asfalt i "svega im je bilo preko glave", nakon mesec dana otkako im je postavljen prvi sloj asfalta, dočekali su početak radova i u ostatku ulice. Međutim, ulica je i dalje raskopana, zemlja utabana i jedina razlika je, kažu, novi, širi trotoar.

Učitelj Tasina (3) Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Radovi su počeli na početku ulice u koju se jedino može doći iz Obrenovićeve i taj deo sada nije prohodan do raskrsnice sa Prijezdinom ulicom.

Učitelj Tasina (4) Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Za ostatak ulice napominju da i dalje brinu, naročito što su započeli novi radovi na uglu sa jednosmernom ulicom koja vodi od Osnovne škole "Učitelj Tasa" do Dušanove ulice.

I dalje deo ulice koji su ranije asfaltirali i kojim su se pohvalili ne deluje završeno. Asfalt nije ravan, šahte vire i ja ne bih mogla da kažem da su radovi tu gotovi, a dočekali su nas novi koji su na samoj granici sa drugom ulicom - komentariše Nišlijka.

Učitelj Tasina (5) Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Radovi su počeli na početku ulice u koju se jedino može doći iz Obrenovićeve i taj deo sada nije prohodan do raskrsnice sa Prijezdinom odakle je prohodan put do Saborne crkve i drugog dela Učitelj Tasine.

Učitelj Tasina Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Raskopana ulica stvarala je probleme tokom kišnih perioda, uz blato i rupe, u koje su automobili upadali, međutim, kako kažu, ulica već sada izgleda bolje. Međutim, smatraju da će nedovršeni radovi izazvati nove probleme sa asfaltom.

Iako radnici smatraju da bi radovi u prvom delu ulice trebalo da budu završeni za svega nekoliko dana, kada će nastaviti radove u drugom delu ulice, stanari ove ulice ističu da je prvi sloj asfalta koji je postavljen 19. januara pukao na nekoliko mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гагс

    19:19 // 28. 2. 2024.

    ...све ће се разјасни...крај ће каже...

  • Auttrikter

    18:53 // 28. 2. 2024.

    O, kojim " gradjnima", " Nislijama" ,pricate? Gomila skoroevica, koji gledaju svoju g...cu.Da su gradjani, protestvovali bi, ovako, slikaju, pismu komentare a njihove miljenika, za koje su glasali mnogo zabole... Begaj, be!

  • Alek

    18:47 // 28. 2. 2024.

    Kakva nestručnost i neznanje sramota!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: