Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:14, 27. 12. 2016.

Novi Klinički centar u Nišu krajem marta

Niš uskoro dobija potpuno novi zdravstveni centar; foto: arhiva JV Niš uskoro dobija potpuno novi zdravstveni centar; foto: arhiva JV

Posle skoro 40 godina od početka gradnje novog Kliničkog centra u Nišu, čiji su se rokovi pomerali bezbroj puta, radovi bi krajem marta 2017. godine trebalo da budu kompletno završeni i Nišlije bi trebalo da dobiju potpuno nov zdravstevni centar, kaže direktor Zoran Radovanović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr Minhauzen

    13:46 // 27. 12. 2016.

    To je rekao i Vucic! Mozda ce ga teatralno i otvoriti u martu, pred izbore. Jednostavno jedna velika LAZ kao i sve oko KC Nis. Za 90 dana da zavrse zgradu, da je opreme!?!, da prebace lekare i pacijente, da dobiju upotrebne i ostale dozvole.... da moguce je u Vucicevoj Srbiji gde je Radovanovic direktor. Srecno bilo svima, narocito pacijentima!

  • Овца за шишање

    12:11 // 27. 12. 2016.

    Таман ће си бидне пред избори, као много пут до сг!

  • QGO

    12:24 // 27. 12. 2016.

    Posle samo 40 godina? Kakva brzina, efikasnost i ekspeditivnost, pa to je za neverovali ili da. Inace, da vas samo podsetim, sve je to pocelo da se gradi preko samodoprinosa. Tako je pravljen i bazen u Cairu, obecavali su kule i gradove, zaveli harac zvani samodoprinos i ponosno postavili tablu ispred gradilista bazena "Rok izgradnje 14 meseci." Gradili su ga 14 godina. Odoh da povracam.

    • deda Bole

      18:32 // 27. 12. 2016.

      Тако је. Хвала суграђанину на подсећању. Само, поред базена стоји незавршена и неусељена зграда, намењена ваљда, спортској медицини, а започета исто када и базен у Чаиру? Сећате се? и Она је започета самодоприносом у једнопартијском систему (пдре 1987). И ником ништа.

  • bidza

    18:27 // 27. 12. 2016.

    Odlicna vest. Istovremeno ce biti i koridor 10 zavrsen i svi cemo biti milioneri!

  • lahor

    13:34 // 27. 12. 2016.

    Blago nama

  • Zoki ajduk

    21:44 // 27. 12. 2016.

    A tamo ćemo verovatno da se samopregleđujemo. Dođeš na aparat pregledaš se i ideš dalje. Ako si zdrav ideš si kući, a ako si ne daj Bože bolestan odmah idi na groblje da se ne maješ po bolnicu bezveze.

  • Bravo, izgrađeno u relativno kratkom roku!

    22:57 // 27. 12. 2016.

    Biće uspeh do marta završiti bar građenje ovolikog složenog objekta a zatim i muke da se opremi, pronađe i organizuje dovoljno lekara-specijalista i dr. Na žalost, ovde komentatori ne nalaze lepe reči jer očekuju (na osnovu iskustva?) da sve bude obžabljeno politikantskom govorancijom sa poželjnim 'nadahnutim' aplaudiranjem i potom pljuvanjem svih koji bi nešto (svojevoljno, bre?) i da pitaju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: