Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 26. 8. 2013.

| Društvo

Novi direktor Fonda zdravstva u Nišu

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
fond-zdravstva.jpg
Fond zdravstva

Ni posle nedelju dana novinari Južnih vesti nisu uspeli da dobiju zvanične podatke u vezi sa kadrovskom promenom na čelu niške Filijale Fonda zdravstvenog osiguranja. Svetlana Milijić Svetlana Milijić

Na jednostavna pitanja kao što su - Ko je novi direktor? šta je po zanimanju i kada je došlo do promene? - iz PR službe Fonda odbili su da odgovore i zatražili da im se pitanja dostave pisanim putem. Ali, do sada je stigao samo kratak odgovor.

- Tražene informacije biće Vam dostavljenje u zakonom predviđenom roku (15 dana) - bilo je jedino što je prošle srede odgovoreno.

Vredi pomenuti da na zvaničnom sajtu Fonda i dalje stoji ime Blagoja Bradića kao direktora Filijale u Nišu.

vd direktor Potvrdu da je došlo do promene na čelu filijale novinari su dobili tek nakon što su otišli pred kancelariju direktora. Na tapaciranim vratima promenjena je pločica, na kojoj sada piše da je v.d. direktor Svetlana Milijić, diplomirani farmaceut.

Ipak, Milijićeva je odbila da razgovara sa novinarima i, ne izlazeći iz kancelarije, preko svoje sekretarice poručila da je potrebno da saglasnost za to da PR služba Fonda iz Beograda.

Dosadašnji direktor Blagoje Bradić, tada funkcioner DS-a, imenovan je na tu funkciju decembra 2010. godine nakon sprovedenog konkursa. Njegov komentar za sada nismo uspeli da dobijemo. Kako nam je u Fondu rečeno on je trenutno na bolovanju.


Promene po hitnom postupku

sestre Svetlana (levo) i Sanja MilijićPrema nepotvrđenim informacijama smeni u Filijali fonda u Nišu prethodila je ekspresna izmena sistematizacije.

5. avgusta generalni direktor Fonda Momčilo Babić potpisao je novu sistematizaciju, kojom je uvedeno radno mesto "pomoćnik direktora filijale".

- Istog dana Svetlana Milijić postavljena je na fu funkciju, a samo 2 dana kasnije, 7. avgusta imenovana je za vršioca dužnosti direktora filijale - tvrdi izvor Južnih vesti.

Vredi pomenuti i da je Svetlana Milijić rođena sestra Sanje Milijić-Milojević, aktuelne predsednice gradske Komisije za izbor direktora javnih preduzeća, postavljene na predlog SNS-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Emanuela

    13:37 // 11. 9. 2013.

    Sto se pravite naivni. Dr Bradic je u demokratskoj stranci, pa kako su oni smenjivali, tako i njih smenjuju.
    Nista novo.Nasli su nam dobu zabavu. Gde ste narode gladni sa motkama sada.

  • vera

    06:12 // 1. 9. 2013.

    Dodjite u niski zavod za transfuziju krvi da vidite sta radi fantomska direktorka.Nista zivo ne funkcionise.Glavna sestra se pet meseci snalazi.To je kadar gospodina Perisica,Lekar sam I takva poni

    • djumbir

      23:13 // 1. 9. 2013.

      radikali bili, radikali ostali...

  • cale i cvele

    00:44 // 31. 8. 2013.

    Ceco,ovo ti smestaju iz partije. druze se sa nekim likovima iz socijalnog i prenose im sve.pretpostavljas ko je u pitanju. neprijatno sam se iznenadila tekstovima, bio je to sok posle godisnjeg odmora

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: