Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 19. 11. 2012.

| Društvo

Novi direktori u Prokuplju

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
prokuplje.jpg
Prokuplje; foto: pravda.rs

Na današnjoj 5. sednici prokupačke Skupštine razrešeni su dosadašnji direktori u Apoteci, Direkciji za urbanizam, Domu zdravlja, Javnom preduzeću „Gradski vodovod“  i Centru za  socijalni rad.

Za novog direktora Gradske apoteke imenovan je dr Darko Laketić, predsednik prokupačkih naprednjaka. Iz redova iste stranke imenovani su i ostali direktori.

Dr Nebojša Vukadinović postavljen je za direktora prokupačkog Doma zdravlja, a njegova supruga Snežana Vukadinović za direktora Centra za socijalni rad.  Ubuduće će direktor prokupačke Direkcije za urbanizam i izgradnju biti Novica Radosavljević, nekadašnji direktor prokupačke fabrike „Hissar“. Posle trinaest godina promenjen je i direktor prokupačkog Vodovoda, pa je umesto Radoslava Milenkovića postavljen Slaviša Antanasković.

Sa ovim promenama završena je raspodela preduzeća u novoj prokupačkoj vlasti. SPS je zadržao ona koja je imao, dok je vladao sa DS, a URS je na jednoj od ranijih Skupština postavio svoje kadrove u preduzećima koja su im pripala.

Na istoj sednici imenovani su i Upravni odbori Preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine, Istorijskog arhiva „Toplice“, „Čistoće“, kao i Školski odbori u sedam prokupačkih škola, a usvojen je i rebalans budžeta, o čemu su Južne vesti već izveštavale.

Zanimljivo je istaći da je kao predsednik Upravnog odbora u Javnom preduzeću za zaštitu i unapređenje životne sredine imenovan Aleksandar Miljković (SPS) koji je na istoj sednici imenovan i za člana Školskog odbora Tehničke škole „15. maj“, a koji je već poverenik za izbegla i raseljena lica. 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • OPA

    16:12 // 20. 11. 2012.

    niste fer... dajte sva imena
    dajte imena ko je opstavljen u ostalim navedenim preduzecima, pa da se jos malo ismejemo pre nego sto zakukamo

  • BOZJI DAR

    07:09 // 20. 11. 2012.

    "Zuta" krompirova zlatica pocinje da se unistava,inace ne bi ostalo nista od krompira.

  • grad PK

    22:21 // 19. 11. 2012.

    hahahaha uzas, uzas, uzas!!!!
    nije vam valjao DS, a sada ce ovi da vas uniste!! ko god da je taj Aleksandar Miljkovic blago njemu :D covek ima tri funkcije, opaaaa... pa ko god da je iz porodice Vukadinovic dobio je neku funkciju :D Novica Radosavljevic zatvorio hisar... hm sada ce nam zatvoriti vodu... zao mi je prokupcani, sami ste trazili

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: