Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 4. 4. 2013.

Novi izgled Svetosavskog parka

park-sv.save---bulevar.jpg Niš, park Svetog Save; foto: Dejan Jocić

U 2013. godini prostor ispred zgrade Opštine Medijana trebalo bi da liči na Trg sa česmom, a u planu je i uređenje bine u samom parku, najavljuju u Medijani.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Двери Ниша

    14:29 // 4. 4. 2013.

    Све у реду ал` касно бре људи...

    • Ta man te se...

      15:31 // 4. 4. 2013.

      Bas tedo da Vam kazem, upravo TO!!!

  • dortmund

    11:51 // 4. 4. 2013.

    Bravo za ,konstantinovu stazu zdravlja,i asfaltiranje 2 staze ,trkacku i pesacko-biciklisticku! Bilo bi lepo da se duz nisave od mosta kod Tvrdjave pa sve do Vrezinskog mosta naprave pesacko biciklisticke staze i napokon mi ljubitelji rekreacije uzivamo pored reke .Bravo za projekte

  • suncica zeljic

    22:11 // 4. 4. 2013.

    ja se bas nesto mislim, pritajio se banana, nigde ga nema ali ne lezi vraze, on planira, misli na sugradjane na njihov lapse okruzenje a bogami i na svoj bolji zivot radi, gradi a i ruke ce da trlja bice nekretnina jos i jos i jos.....

  • Zoran Stefanovic

    11:24 // 4. 4. 2013.

    A ja se ponadao da su mislili nesto da urade na Trosarini. Prava birokratska vlada opstine, sredjuj centar a periferija se nevidi iz kancelarija opstine pa je netreba ni sredjivati.Bravo za Birokratiju.

  • pero peric

    22:26 // 4. 4. 2013.

    Konstantinova staza zdravlja, Konstantinove terme i Konstantinov javni WC.

  • A gde je drvo?

    10:49 // 4. 4. 2013.

    Svega tu ima, i imace, osim zelenila.

  • Slavica Mladenovic

    11:24 // 4. 4. 2013.

    Daj ne gradite vise po tom parku..i sad namanje lici na park,ostavite zelenu povrsinu!Aman!POGLEDAJTE MALO KAKO IZGLEDAJU PARKOVI PO SVETU,OVAJ JE POSTAO VASARISTE.

    • Miljan

      02:03 // 5. 4. 2013.

      Neka uklone one satore i tende i sve te smesne kreature od onih silnih lokala, to vise ne lici na park vec na Pantelejski ili Sutomorski vasar, kako u sred leta to izgleda, covek samo da se zgrozi, beton,zgrade,satori,pevaljke i muzika do zore, ima li nesto od sadrzaja a da nisu kafici i bistroi, grandiozna postavka uz proslavu Milanskog edikta pored velelepnog crkvenog objekta i "strasna" arhitektonska zamisao, babe i zabe na jednom mestu.

  • Konstantinova staza zdravlja

    12:53 // 4. 4. 2013.

    Kao što i sam naziv glasi Konstantinva staza zdravlja dajem predlog da se ona zavtšava na samom arheološkom nalazištu Medijana.

  • Ljuba

    18:54 // 4. 4. 2013.

    U parku postoje dve cesme, jedna funkcionise a druga pored zitopeka blokirana. Zasadite drvored pored Nisave od mosta mladosti do mosta u Brzom Brodu

  • Bulevarac

    19:58 // 4. 4. 2013.

    Taj park i njegova okolina su nažalost postali ruglo, počev od novih, proširenih bašta kafića,najsvežiji primer novi kafić koji se otvara pored "Hijeroglifa"...mislim da tu ni roditelji sa kolicima za bebe ne mogu ni da prođu, radovi su prvo bili zaustavljeni od strane inspekcije pa ponovo nastavljeni...

  • djivan

    21:14 // 4. 4. 2013.

    Jedni su gradili "most ljubavi "sa toboganom I taoletom za 200000 evra, a sad se novi dosetise za poplocavanje I pokrivanje pozornice.(opet nekom masna provizija) a park ruglo. Neka za pocetak poprave postojece cesme u parku, onu na keju kod Predsednistva, Doninu, I cesmu puza u Cairu pre nego postave nove.

  • Nislija

    08:48 // 5. 4. 2013.

    Uskoro ce zahvaljujuci politicarima koji se jako dobro ugradjuju u asfalt,jedina trava u ovom parku biti ona u zardinjerama lokalnih kafica...

    • Nikola

      10:57 // 17. 5. 2013.

      Aman, ljudi, od njihovih ambicija da sebi izgrade spomenike za života i "da se približe Gospodu", kako kaže VELIKI VERNIK Nebojša Krstć (banana II), Niš sve više liči na (rimsku) provinciju -katakombe i besposleni narod po trgovima (i forumima)!

  • ceca

    12:30 // 4. 4. 2013.

    Park je postao ruglo grada. Svi sadrzaji oko crkve, fontana i mobilijar, su urađeni nekvalitetno, ne odrzavaju se i nicemu ne sluze. Na zalost i to je projektovao isti arhitekta koji treba da kreira novi izgled parka. Kolika mu je kreativnost i strucnost, ocigledno je. Najbolje bi bilo da se prvo ukloni onaj krs koji je postavljen, a onda konkurs za uredjenje parka.

  • Jelena Djordjevic

    12:47 // 4. 4. 2013.

    Jao, baš me zanima gde će još i to da umetnu kada je parkić pun i prepun svega i svačega... A šta treba da se popločava ispred opštinske zgrade, nikako ne mogu da skontam. Tražite da vam daju projekat kada ga, jelte, usvoje

  • lazniprofil

    13:21 // 4. 4. 2013.

    Pa jesu li bre normalni da još zidaju po tom nesrećnom parku ?

    Umesto da povećavaju zelenu površinu i spreče divljanje kafedžija oni hoće još da zidaju ?

  • vladimir petrovic

    14:05 // 4. 4. 2013.

    Prvo resite goruce probleme kao sto su uzurpacija tertorije od basti koje su pretvorene u zatvorne povrsine od strana kafica i kafana pa nda planirajte drugo.

    • Aca

      18:16 // 4. 4. 2013.

      Kekoviću izgleda to ne smeta. Bitno je da se on viđao na šetalištima sa Kusturicom.
      Meni posebno smeta zatvorena bašta(e) kafića Petar kafe,ali i otvorena bašta Bisera.Prvome bi baštu ukinuo skroz,a bogami i drugom(j). Nekad se govorilo da su to privremeni objekti! razmišljati o rušenju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: