Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 29. 8. 2016.

Novi konkurs u Kliničkom, Radovanović očekuje niske udarce i prljavu igru

800x600-Dr-Zoran-Radovanovic-foto-JV Radovanović poslao poruku "prijateljima i neprijateljima"; foto: JV

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović po zakonu do 29. oktobra mora da raspiše novi konkurs za to mesto, a na “Fejsbuku” je najavio da će ga do tada protivnici žestoko blatiti i diskreditovati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • kolja

    14:29 // 29. 8. 2016.

    Kakav nervozan nastup, ulicarski fazon, pretnje, objava na fejsbuk profilu...pa covece, ti si direktor klinickog centra?!

    Srbija 2016 je jedan veliki blatnjavi reality show sa gomilom starleta i plebsom koji navija. Ali to smo vec odavno shvatili...

  • smeta mi

    14:44 // 29. 8. 2016.

    što deca pakuju kofere dok familijarno zbrinuti lekari drže više radnih mesta. Nekorektno je da neko ko radi u KC, DZ, ambulanti ima mogućnost da radi i u privatnom sektoru.Nemamo manjak lekara, ali su hobotnice stavile šapu na sve i drže istovremono javni i privatni sektor. Treba menjati zakon i niko od lekara u javnom sektoru ne bi smeo da drži 2-3 radna mesta i dodatno radi u privatnom sektoru.

  • Jovana

    14:45 // 29. 8. 2016.

    Pocece da "talaskaju", ahahaha. Gospode, kakav recnik. To je taj prepoznatljiv dacicevski stil, demagoska potreba da se ocijuka sa neprosvecenim plebsom jer se drugacije ne moze. Ali i ne zna. Ne znam sta znace te reci "talaskati", "prizetko" i sl, smesno i tuzno.

    • e,moja ti

      21:55 // 29. 8. 2016.

      Ne svidjaju ti se nasi izrazi,cak smesni,ti
      vise volis beogradska "udaranja u bander"?
      Gubite svoj identitet,moje Nislije,a da to i ne vidite!!! Talaskanje,da,talaskanje,to
      je bas simpaticno obracanje ovog coveka,a
      vama je,valjda,preseljacko! Skorojevici su cudo!

    • Vujaklija

      14:49 // 30. 8. 2016.

      Kupi Vujakliju pa procitaj!
      Ako si toliko "pismena" (citaj: frljas se stranim recima i izrazima), znaci citala si sve i svasta... samo je trebalo i da upamtis...

    • smrtfašizmu

      15:08 // 30. 8. 2016.

      Poštovana, ,,talaškati" znači tragati, pretraživati. ,,prizetko" je naziv za muškarca koji se oženio i živi u ženinoj kući.Zokac nema potrebe da flertuje-očijuka,sa plebsom,zato što je čovek iz naroda.Napravio je revoluciju u zapošljavanju sa polaganjem testova iz opšteg znanja medicine.Nije uvećao svoju imovinu,već je urušio zdravlje.Borio se za Niš i nije hrlio na grudi Beogradu.

    • smrtfašizmu

      15:11 // 30. 8. 2016.

      Borio se protiv nepotizma - bolesti KC Niš. Nastavak:Borio se protiv korupcije i hrabro se zamerao dokazanim lopovima koji su mu pretili, i operisali za mito,zato je imao obezbeđenje.Gradio je i završavao KC. Šuška malo i nema dikciju,ali i ja šuškam, gospođo, ali ne pokrivam. PS:Ovaj glagol je još jedan biser niškog govornog područja. Mogu vam ga demistifikovati, ako želite.Hvala Jovana na pažnji

  • Nina

    16:32 // 29. 8. 2016.

    Direktor koji je non stop na face?Odakle li mu toliko vremena?!

  • Max Vespertine

    15:10 // 29. 8. 2016.

    Ono kad su naslovi
    "Pao plafon na hirurgiji" ili
    "Pacijenti bez zračenja 5 dana, aparati ne rade zbog vlage"
    najbolji pokazatelji koliko mu "se USPEH ne prašta".

    Čovek mi je postao gadan posle izjave da “ostale zgrade (u KC) osim zgrade koju je ON PRAVIO” nemaju upotrebnu dozvolu". Veliki ktitor sa našim parama.

    Uspeh bi bio da se takve stvari ne dešavaju i da dotični ne kuka po soc. mrežama.

  • Twit

    17:15 // 29. 8. 2016.

    Pošto si najveći doprinos dao u promovisanju Twitter-a i Facebook-a ne štedeći sebe i svoje radno i slobodno vreme kandiduj se za direktora Facebook-a imaš najbolje reference.

  • Vožd

    16:05 // 29. 8. 2016.

    Ako postave najgoreg gradonacelnika u istoriji Nisa( Perisica) onda je to veliki problem i sramota za ovaj grad.

  • Cisto da pitam

    17:05 // 29. 8. 2016.

    Cisto da pitam... Da li postoji sansa da Radovanovic ode sa ove funkcije (ocito je da se ne snalazi) a da Perisic ne dodje? Da li postoji neko trece, normalnije resenje? Neko ko nije ni SPS ni SNS. Ili ce biti ona cuvena prica o Kurti i Murti.

  • Dragana

    18:51 // 29. 8. 2016.

    A na birou nerada neka cekaju deca koja su posteno zavrsila medicinu, specijalizirala, sa najboljim ocenama.Kakav bre Radovanovic, Perisic, Jerkan, pa nije im Klinicki centar i Dom zdravlja dedovina!

    • @ Dragana

      23:17 // 29. 8. 2016.

      Da li su Radovanocic,Perisic i Jerkan terali mnogobrojne umetnice i ostale sa sss da se prekvalifikuju sa medicinskom skolom da bi dobili posao u KC Nis!Naravno da nisu!Neka ti sa medicinskim kursom olade sa zeljama,ne moze neko sa npr sa umetnickom skolom da ocekuje posao medicinske sestre na hirurgiji!Da li je to normalno?To je nerealno!Prvo redovni sa medicinskom skolom, redovni studenti!

    • Milivoj

      18:57 // 30. 8. 2016.

      Jerkan i Perišić su dva istrošena i provaljena lika, nadam se da će neko novi biti načelnik a ne ovi koji se stalno motaju oko plota.

  • Zoki Peris...

    18:54 // 29. 8. 2016.

    Zubo mislim da i ja i TI znamo da ti je vreme isteklo.
    Taj sistem muftakis sto je vazio vise od 2 decenije u SPS u je istrosen i iskoriscen do maksimuma.

    • Mika

      22:31 // 29. 8. 2016.

      E moji profesori, bruka!

  • nn

    13:55 // 29. 8. 2016.

    Steta za ovog coveka... ima svojih mana, ali opsti zakljucak mene i mojih kolega je da je ipak najbolji direktor KC u poslednjih 15ak god.
    Nazalost, nije SNSovac i morace da leti. Nasledjuje ga propali gradonacelnik i vec se zna komplet garnitura koju ce sa sobom da uvede u klinicki, bez obzira na sve. Zasto bi se onda bilo ko trudio da svoj posao radi dobro?

    • zbog savesti,

      14:51 // 29. 8. 2016.

      date zakletve, profesionalnog odnosa, pacijenata radi? Malo li je. Utisak je da nije problem u direktorima, nego u znanju familijarno zbrinutih lekara. Na žalost, sve je teže doći do lekara koji može da postavi dijagnozu i u skladu sa njom propiše adekvatnu terapiju. Biće sve jedno idemo li kod nadri lekara ili ovih sa specijalizacijama i subspecijalizacijama, efekat je isti, nema nam pomoći.

    • ivica kofercic

      20:19 // 29. 8. 2016.

      najgori direktor, raspad po klinikama, lekare biju pacijenti, direktori ih maltretiraju i srozavaju na najnizi nivo. najbolji primer je neurologija gde Spasicka i njen svaler dr. Steva Lukic prave haos sa zaposlenima!

    • Tužna stvarnost

      03:46 // 30. 8. 2016.

      Šteta je najveća što ništa nije uradio po pitanju lekara koji drže državni posao, zapošljavaju decu a razvijaju privatni biznis preko državnih klinika. Još je tužnije da političke kaste postavljaju direktore a to ne dolazi iz struke. Zdravstvo je zrelo za šire preispitivanje profesije ako treba i angažovanjem stranih nezavisnih stručnjaka jer su izgubili poverenje građana.

    • Tužna stvarnost

      04:04 // 30. 8. 2016.

      je i to da je da se ogroman novac okreće u zdravstvu i da pored provere stručne osposobljenosti fond Zdravstvene zaštite treba da zaposli svoje ljude na klinikama da proveravaju trošenje para ali to se svakako neće dogoditi sve dok partokratija na vlasti bude držala šapu nad svim sverama u društvu gde je njihov uticaj bitan, a to je pre svega gde se troši budžet. Ovi statusi na FB su smejurija.

  • sneza

    14:28 // 29. 8. 2016.

    Koji protivnici, koja konkurencija, zar niste u vladajucoj koaliciji. Cemu tako ostrascene izjave. Razumem da je to sad naprednjacki trend, al s kojim vetrenjacama se bori?

  • H

    15:49 // 29. 8. 2016.

    Voleo bih da veliki direktor objasni u kojim je to segmentima Opšta bolnica Niš bolja nego pre 4 godine. Siguran sam i da su zaposleni u KCNiš ( izuzetak su sindikalisti) prezadovoljni uslovima rada,edukacijom,platama,svojim direktorima ..i sigurno bi voleli da sadašnji direktor dobije novi mandat

  • Bea

    16:05 // 29. 8. 2016.

    Opet će biti isto,generacije stižu i svako će svoje da zaposli,to se unapred zna

  • Iva

    21:12 // 29. 8. 2016.

    Velika je sramota za Klin. centar Niš što je dr Zoran Radovanović bio direktor 4 godine a još veća sramota će biti ako direktor postane dr Zoran Perišić. Dr Radovanović je samo zahvaljujući politici postao direktor ali po svemu sudeći ponovo će političari doneti odluku ali lošiju od postojeće. Naravno to će osetiti pacijenti, ali ko pa njih pita? Nažalost, narod mora sve da trpi!!!

  • Ernest H

    22:46 // 29. 8. 2016.

    Zaboravlja kako je postao dir.Klinickog cnetra.
    Ovo su price za malu decu sto on pokusava,To radno mesto je partijski plen one stranke koja je na vlasti itacka. Da je bilo lustracije Slobin kadar(a on je jedan od najtvrdjih) ne bi ni video kancelariju direktora Klinickog,prema tome i ovo je puna kapa.

  • Frle Stambolac

    08:34 // 30. 8. 2016.

    Univerzitetski profesor!Face book!JA Zoki! Srbija do Tokija! Bolesno je da nam ON sada prica sta je radio i kako! Pa "nismo mi od juce"!Direktorsku karijeru je poceo isključivo preko POLITIKE. pamtimo i onu farsu sa "poštenim izborom kandidata na konkursima" i njegovim "stručnim komisijama za ispitivanje kanditata!... Jad i beda!

  • Dr

    00:44 // 30. 8. 2016.

    Ne vidoh nikada čoveka koji ovoliko pišti za foteljom...stidi se,"doktore"

  • M.Krstić

    14:27 // 29. 8. 2016.

    Ogromna podrska Prof. dr Zoranu Radovanoviću u nameri da istraje i ne posustaje pred zlobnicima!!! Zlobnik je zlobnik jer ne zna za istinu i pravdu!!! A svi pljuvaci, prostaci i licemeri koji blate Prof. dr Zorana Radovanovića samo dokazuju svoju nemoc i prdtotu, jer je ISTINA na strani Prof. dr Zorana Radovanovića!

    • Zlobnik

      14:59 // 29. 8. 2016.

      @ M. Krstić : "ISTINA je na strani..." !
      Čija ISTINA i zar ne znaš da ISTINA ima koliko i ljudi ?

    • Овца за шишање

      15:04 // 29. 8. 2016.

      Пријатељу, и ти мало о'лади, као што то треба и ови који су против Радовановића. Радовановић јесте лик са најмање "путера на глави" у владајућој коалицији, има и неке резултате, стручан је... Али, чуо си за ону "Ко с' ђаволом тикве сади..."? Макар му глава била и тигрова!

    • Milos

      21:07 // 29. 8. 2016.

      Da li neko licno zna gospodina Prof. dr Zorana Radovanocvica od ovih prostih pljucavca?!Verujem da NE!To sto je neko naviko da preko noci dobije sta hoce preko od obecanja vodja razih kobmbi stranaka koje sa po 2-3 nazovi clana pa ucenjuju postene ljude pa gde ne moze,oni blate!Pljuvaci po funkciji shvatite da je ZOKI RADOVANOVIC je ponos GRADA NISA!Covek je legenda, ljudina!SAMO NAPRED ZOKI!

    • Zlobnik

      12:41 // 30. 8. 2016.

      @Miloš :
      Što ga blate :"pljuvaci, prostaci i licemeri"?
      Sigurno ga i oni znaju i poznaju , po njegovim izjavama /gde je i on druge /koji ne misle kao on/ pljuvao , blatio, pretio...
      "Zlobnik... ne zna za istinu i pravdu"?
      Jok , ti će mi ka'eš... za istinu i pravdu !
      Napravi analizu "lika i dela" prof dr "tigera" iz Arhive JV , kao i njegovog angažmana u KC-u NIŠ i rešavanja "gorućih problema" !

  • shaft

    18:10 // 29. 8. 2016.

    Zoki,nije kriv Perisic,odlican lekar,kao i ti,a los gradonacelnik,vec onaj,sto mu posle smene obeca da ce te naslediti!Postujem vas kao gradske face i dobre lekare a sa druge strane,radujem se sto ce po pitanju tvog radnog mesta,nenarodna koalicija u Nisu,puci!Otudjili ste se od obicnog naroda,djavo dosao po svoje!Ipak,respekt za tebe,jer si borac,nema predaje i dozvoljavanja blacenja.

  • saleX

    15:58 // 29. 8. 2016.

    NAŽALOST:

    "Zna se procedura, kakav je zakon i kako se bira direktor..." bilo čega pa i KC u Srbiji.

    Čemu konkurs i sav cirkus u vezi toga. Otišli onomad Periša i Bulat u Bgd centralu, dobili ribanje i nove funkcije. Inače obojica "veoma" uspešni na predhodnim funkcijama.

    E moj Zubo, druže, vrediš ti mnogo više od njih ali ovo je zemlja gde se ne vrednuju znanje i rad nego ....

  • xyz

    14:20 // 29. 8. 2016.

    Drz' se! Podrska od mene!

    • lepo sam se nasmejala,

      14:37 // 29. 8. 2016.

      jer ne verujem da je starog SPOvca neko nakon 5-tog oktobra i popreko pogledao. Očekujem da će ga Perišić, pretpostavljam da se on postavlja, napljuvati. Definitvno, puno je urađeno u KC u Radovanovićevom mandatu, pa je žalosno što ćeto mesto sada pripasti najgorem niškom gradonačelniku. Pretpostavljam da Perišića neće biti blam da nastavi sa dokazivanjem koliko je loš organizator posla.

  • Zoki

    20:59 // 29. 8. 2016.

    Zoki, zoki ce ti doci funkcije, sta da ti kazem a bili ste nekad prijatelji.

  • brufen

    12:04 // 30. 8. 2016.

    usladila mu se fotelja pa ce sada da prsne od muke.e,pa...kako doslo,tako ce i da ode!!!

  • Marija

    19:33 // 29. 8. 2016.

    On ako je pošten nema čega da se plaši.

  • Milivoj

    18:53 // 30. 8. 2016.

    Radovanović bolje da se pozabavi totalnom nehigijenom na pojedinim odeljenjima.

  • @@Iva

    12:45 // 30. 8. 2016.

    Vas komenar mi lici na pljuvanje nekoga ko ne radi u KC Niš vec neko od onih ko je pokusao preko veze da dodje do posla.Komenar Vam je baziran po sistemu "rekla kazala".Naprotiv svoju strucnost,kompetetnost u skladu sa normalnim moralnim vrednostima Prof. dr Zoran Radovanović je stekao sam, svojim imenom i prezimenom a ne preko kao neki preko mame i tate. ZORAN RADOVANOVIĆ JE PONOS GRADA NIŠA!

  • Djuram

    17:10 // 30. 8. 2016.

    Kakav konkurs,smejurija.Perisic bice novi direktor KC,nazalost veliku jer je najgore moguce resenje i los covek.Da je postenja u SNS takvi likovi kao Perisic i direktorka transfuzije ne bi bili kandidati ni u snu.

  • Nemanja

    12:31 // 30. 8. 2016.

    Cekajte, vi dole po komentarima koji ga pljujete smatrate da je Perisic bolje resenje za KC?

  • Rosuljac Nislija-Dragoljub Stamenkovic

    10:11 // 30. 8. 2016.

    Tigar,Tigar...!!!

  • @Iva

    23:23 // 29. 8. 2016.

    Iva na osnoviu cega to tvrdite? Bez dokaza, carsiske lazne price i namestaljke raznoraznih skorojevica i prostaka koji Zoranu R. nisu ni do kolena! Moyda su Vam obecali nesto pa im se dodvoravate ali to govori upravo da Vas interesuje partijki plen raznoraznih kombi stranaka sa raznoraznim prostacima pa ste raspalili sa pljuvanjem.Prostota je oslika slabih i cinicnih ljudi bolje se pokrite usima!

    • Iva

      09:42 // 30. 8. 2016.

      Moram da Vas razočaram. Radim u KC Niš i odlično znam i stručnost i moral dr Radovanovića. Nikad nekompetentniji direktor Klin. centra. Pitajte pacijente, pitajte osoblje koje radi u KC Niš. Nažalost ne očekujem dobitak ni sa dr Perišićem, naprotiv. Jedina šansa za KC je izbor nestranačke osobe za direktora jer su svi postavljeni od stranaka samo " vojnici svojih partija"

  • Nišlija

    19:47 // 31. 8. 2016.

    Zorane, dosta si uradio, ali verujem da možeš bolje. Konkuriši ponovo i pobedi Perišića!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: