Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 29. 3. 2012.

Novi logo prokupačke bolnice

Logo bolnice Logo prokupačke bolnice

Rukovodstvo prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić” predstavilo je novi logo ustanove koji su osmislili zaposleni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Misko

    16:02 // 29. 3. 2012.

    Bolje da ste pitali doticnu portparolku sta je benefit odvajanja bolnice iz Z.C. Toplica? Sem strancarenja i licnih koristi,grad je na gubitku! Sada su bolnica i dom zdravlja konkurenti,a kome to moze da koristi?? Sve dok politicki sektasi URS-a odlucuju o necemu,nece nama da krene na bolje!

    • Aleksandar

      21:19 // 29. 3. 2012.

      Ja ne mogu da verujem dokle ovo ide! Iako na ovim izborima necu glasati za Dinica ja ne mogu da verujem da vi sve sto se desi vidite kao njegovo maslo. Odluka o razdavajnju domova zdravlja i bolnica je republicka odluka doneta jos 2007 godine!!! U Srbiji ne postoji ni jedan zdravstveni centar u kome su ostali spojeni dom zdravlja i bolnica. Direktor Dinic je bio protivnik razdvajanja, o tome postoji tekst u Politici od pre par godina, mrzi me sada da trazim po netu da vam dam link. Prokupacki zdravstveni centar je poslednji koji je uradio to razdvajanje koje je propisano zakonom. Odlagali su koliko god su mogli.
      Iako ponavljam, necu glasati ni za koga na ovim izborima da te pitam da li ce da nam krene bolje ako o nama odlucuju DS, SNS ili SPS???

  • miske

    16:02 // 29. 3. 2012.

    Logom krunisan proces osamostaljenja bolnice.Pitam se samo ko je dosao do sjajne ideje da se izdvoji bolnica od doma zdravlja,da bi se zaposljavali partiski strucnjaci.To je ono Dinkicevo,stop partiskom zaposljavanju,ovde u Prokuplju se vidi da to nije tako.

  • bole

    19:19 // 29. 3. 2012.

    Odlicno se zna koji je cilj bio izdvajanje bolnice i doma zdravlja.Zna se da se u domu zdravlja zaposljava kadrovi DS-a,a bolnice URS-a,toliko o departizaciji.

    • mikakika

      13:44 // 20. 8. 2012.

      Bole, sto se tice Doma zdravlja, potpuno si u pravu. Ja kao neko ko je u istom radio do pre nedelju dana to odgovorno tvrdim. Plus sto je partizacija prilicno uzela maha, plus sto tamo rade sve sami smradovi koji se ne mogu nazvati ljudima. Licno su meni naneli toliko zla, a i na kraju radnog odnosa su mi naneli stete, nabejujui me pri tom da sam ja krivac za neke stvari koje su se desile. Plus sto su mi se pravili prijatelji i maze, a pljuvali me iza ledja. UZAS!!!! Eto toliko od mene za sada, o prokupackom domu zdravlja SVE NAJGORE!!!!!!

  • Joca-tambura

    01:25 // 30. 3. 2012.

    Da,jako lep logo,steta samo sto se u toj bolnici veoma lako umire,sto hirurzi i ortopedi nemaju uslova za rad,sto "PR"Jelena P.ili bese J.ima platu 84000 din.sto pacijenti nemaju adekvatnu terapiju,sto niko nezna kako se pare trose,sto radno osoblje za vreme rada mora da izvrsi po 4 lajka na faceboku,kako bi osvojili 1 poen,sto direktor jednu veoma humanu stvar pretvara u sektu,sto je napravio crnu knjigu za neposlusne...Inace logo je lep,bas mi se svidja.

    • GAGI

      11:53 // 31. 3. 2012.

      Brate, ti baš TAMBURAŠ !
      Nisi obavešten dobro, ova Jelena ima platu 200 000 dinara !
      Baš ste se usrali od ovog URS A ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: