Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 30. 9. 2022.

| Društvo

Novi mandati za dvojicu direktora javnih preduzeća u Pirotu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
ćirić
Ćirić i na čelu Radničkog; foto: Lika Pejčić

Dosadašnji direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov, kao i Bratislav Ćirić, koji je u prethodnom periodu bio na čelu Gradske toplane, dobili su još po jedan mandat na direktorskim mestima, odluka je odbornika na poslednjoj Skupštini Grada Pirota.

Svilarov, inače član Socijalističke partije Srbije, i u narednom periodu biće direktor preduzeća koje se do 2016. godine zvalo Direkcija za izgradnju, a na tom mestu prvi put imenovan je 2017. godine.

Po obrazovanju je diplomirani ekonomista, od 2003. godine bio je finansijski direktor Prvog maja Pirot, a u javnom sektoru je od 2015. godine, kada je izabran u tadašnje Opštinsko veće, zadužen za privredu i finansije.

Novi mandar dobio je i Ćirić, član Srpske napredne stranke, a kako piše u njegovoj biografiji, diplomirani ekonomista - menadžer je po obrazovanju.

To je u ovom trenutku velika odgovornost u okruženju u kome preduzeća sada posluju. Obećavam da ćemo ove sezone imati kontinuiranu isporuku toplotne energije, da će radijatori biti topli, a da ćemo kad sve ovo prođe, nastaviti sa daljim investicijama i razvojem Toplane na svim nivoima - rekao je nakon imenovanja.

Novi-stari direktor je na tom mestu prvi put imenovan 2018. godine, a godinu dana pre toga bio je pomoćnik gradonačelnika Vladana Vasića.

U svojoj karijeri bio je i šef odseka u službi za ekonomsko finansijske poslove u pirotskoj Bolnici, a pre zaposlenja u javnom sektoru, bio je i menadžer u Đenerali osiguranju, šef ekspoziture Privredne banke u Pirotu, a kao i Svilarov, radio je i u Prvom maju.

Od 2020. godine je i predsednik Fudbalskog kluba Radnički.

Podsetimo, 2021. godine nove-stare mandate dobili su i direktori Komunalca, Vodovoda i Regionalne deponije, kao i dugogodišnji direktor Turističke organizacije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nada Jovanovic

    14:14 // 2. 10. 2022.

    Novi mandar dobio je i Ćirić, član Srpske napredne stranke, a kako piše u njegovoj biografiji, diplomirani ekonomista - menadžer je po obrazovanju. DIPLOMIRANI EKONOMISTA???? SMEŠNO

    • ciganin srbin

      19:40 // 2. 10. 2022.

      Katastrofa od države i ove karikature. Ovaj narod što bi Piroćanci rekli kao u boga sa kamenje da su se gadjali. Potkupljivi, ucenjivači svega i svačega naročito ženke populacije, tal izmedju sns sektaša. Paraziti bez kvalifikovane državne škole, nego preko sega mega kvazi fakulteta. Zato smo i tu gde smo. Koja toplana i koje remonti nema od toga ništa. Još jedno preduzeće u propast zbog ovog

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: