Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:21, 14. 6. 2016.

Novi mobilijari za decu i teretane na otvorenom za Medijance

mobilijar Šetnja uz igru i zabavu; foto: Medijana arhiva

U Brzom Brodu, na Vizantijskom bulevaru, kod Ćele-Kule, u Gabrovačkoj reci i na mnogim drugim lokacijama u niškoj Opštini Medijana postavljene su teretane na otvorenom, venjaci i dečiji mobilijar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aronija

    12:44 // 14. 6. 2016.

    Lepa zamisao,velika investicija a trajaće nekoliko dana,deca nažalost najmanje ima da se igraju,huligani imaju to brzo da uniste

  • m

    10:47 // 14. 6. 2016.

    Bačena para...to nema ko da čuva i održava u Nišu..Samo peru pare. Sve u šta je uloženo propalo je...A Trava po najmanje metar u celom gradu

  • misko

    14:30 // 14. 6. 2016.

    A tobgani okrenuti prema suncu... Kad se napeknu ima da bude veselo. Bas da vidim da li ce deca da se igraju na njima. Projektant ocena 1.

  • Gavrilo

    12:19 // 14. 6. 2016.

    A opstina Palilula nijedan mobilijar ili teretanu na otvorenom da izgradi u spomen parku Bubanj?!?
    Projekat trim staza i sprava za vezbanje stoji godinama.Bocni kolski prilaz pesnicama i amfiteatru bi trebalo presvuci kockom, od materijala iz Durmitorske ulice, Bubanjskih heroja...

  • Mila

    17:20 // 14. 6. 2016.

    Podrzavam akciju postavljanja mobilijara ali se slazem da se treba angazovati strucno lice gde CE se i kako mobilijar postaviti i organizovati, a ne da se brze bolje postavi bilo gde, kao npr dugo-najavljivana pijaca na Delijskom visu, gde je nakon otvaranja uocen problem sa promajom i vetrom.... Dal je taj neko izasao na teren i uzeo u obzir sve parametre pre projektovanja! Cisto sumnjam!

  • DP

    23:17 // 14. 6. 2016.

    Akcija jeste za svaku pohvalu. Medjutim, složićete se da nije dovoljno samo postaviti mobilijare. Vrlo brzo nakon postavljanja, mobilijarima nije moglo da se pridje od trave i korova. Druga stvar, vecina mobilojara nije osvetljena. Treće, zar nije bilo pametno da se pored svakog mobilijara postave bar 2-3 klupe. Četvrto, zašto nigde nije montirana bar po jedna korpa za otpad...

  • Lektor

    10:55 // 14. 6. 2016.

    Venjak?!...senjak...

  • Roditelj

    09:27 // 16. 6. 2016.

    Nebezbedna, neplanski postavljena, igrališta iz prošlog veka. Ne treba štedeti na deci i stručni ljudi treba da se bave uređenjem dečijih igrališta. Naša deca zaslužuju bolja, lepša i bezbednija igrališta tj. isto što i deca širom Evrope. Ovo izgleda prilično jadno, obzirom na novac koji je uložen.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: