Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 30. 12. 2017.

| Društvo

Novi načelnici policije postavljeni u Nišu i Pirotu

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Policija foto aleksandar kostic
Zamenili gradove; Ilutracija; foto: A.K.

Nekoliko dana nakon što je načelnik Policijske uprave u Nišu razrešen dužnosti zbog serije paljenja automobila, na ovo mesto postavljen je dosadašnji načelnik pirotske policije Slaviša Virijević. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je i da će Zoran Bogdanović, koji je menjao načelnika Policijske uprave Niš, od 1. januara preuzeti funkciju načelnika pirotske policije.

Iako je ranije rečeno da će Upravu u Nišu voditi Bogdanović, iz Ministarstva je stigla informacija da će on ovaj posao obavljati u Pirotu, dok pirotski načelnik dolazi u Niš.

Rešenjem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića od 01. januara 2018. godine funkciju načelnika Policijske uprave u Nišu obavljaće Slaviša Virijević, dosadašnji načelnik Policijske uprave u Pirotu, dok će funkciju načelnika Policijske uprave u Pirotu obavljati Zoran Bogdanović, dosadašnji zamenik načelnika Policijske uprave u Nišu - navode iz MUP-a.

Virijević, kako su saopštili iz MUP-a od 1991. godine radi u Odeljenju kriminalističke policije u Nišu, gde je bio i načelnik i zamenik načelnika.

Vanredno je unapređen u čin majora 2003. godine. U junu 2016. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave u Pirotu - navodi se.

Bogdanović, koji je bio na mestu zamenika načelnika PU Niš, kako se navodi, u Upravi kriminalističke policije radi od 1993. godine.

Tokom 2016. i 2017. godine obavljao je poslove zamenika načelnika Policijske uprave u Pirotu, a potom je bio raspoređen na mesto zamenika načelnika Policijske uprave u Niš - navode iz MUP-a.

Podsetimo, nakon serije požara na automobilima u Nišu, među kojima su gorela i vozila janih funkcionera i policijskih službenika, pa čak i službeni auto dosadašnjeg zamenika načelnika polcijie Niš Bogdanovića, smenjen je Ninoslav Mitić koji je bio prvi čovek niške policije od 1. januara 2016. godine, kada je zamenio Srđana Grekulovića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je još smena u niškoj policiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ja Ja Ture

    13:50 // 2. 1. 2018.

    Ovo je samo kozmeticka promena koja nista bolje doneti nece,zivi bili pa videli!

  • Numancia

    20:01 // 1. 1. 2018.

    Dzaba promene,ne saznasmo ko je palio kola i ko je inspirator ugrozavanja bezbednosti gradjana Nisa!
    Hoce li se,ume li se,sme li se?

  • TOP

    13:44 // 1. 1. 2018.

    Ako imate dobru nameru da sredite stvari i petlju za to, postavite inspektorku Draganu Zikic na mesto nacelnika i gledajte kako se to radi..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: