Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 4. 7. 2014.

Novi načelnik niške Komunalne policije

dzonic-belami.jpg Igor Džonić preuzeo mesto načelnika, foto: belami.rs

Nakon što je više od godinu dana Komunalnom policijom u Nišu bez potrebnih licenci upravljala Ljiljana Stojić, na funkciju načelnika postavljen je njen zamenik Igor Džonić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • mile

    13:37 // 4. 7. 2014.

    Covek dodje da zaradi nek dinar da pomogne deci i onda se pojavi komunalna policija kaolesinari umesto da ipeovizuje i da napravi neophone objekte za prodaju ali kod nas sve obrnuto Nzalost.

  • OVO NIGDE NEMA

    13:46 // 4. 7. 2014.

    pa da li je moguće da je čovek koji je bio negativno eksponiran postane načelnik a GDE JE KONKURS PREDIZBORNO OBEĆANJE DA ĆE SVE IĆI PO KONKURSU i da li je uslov da prvo budeš u DS pređeš u SNS i ....

  • DR JAKOV zLATAR

    12:51 // 4. 8. 2014.

    Ajde malo manje demagogije.Nego vi zavidite čoveku što je uspeo.Kažem još jednom:oizađite iz kladionica i edukujte se, pa će biti posla i za vas

  • BRUKA

    13:55 // 4. 7. 2014.

    ovo je bruka i sramota da li je moguće da nije bilo nikog drugog na jednoj strani direktori koji idu u zatvor a sada i načelnici koji zavrću ruku putnicima pa ovi je kao u nekom filmu

  • Borko

    11:46 // 5. 7. 2014.

    Da li je komunalana policija revnosna, kao na ovom snimku,kada je u pitanju stvaranje divljih deponija širom Niša. Najlakše je trenirati disciplinu na sirotinji koja hoće pošteno da zaradi neki dinar.

  • dr Jakov Zlatar

    12:52 // 4. 8. 2014.

    Za načelnika nije potreban konkurs, to je Odeljenje u sastavu Uprave, a i onaj koji ukrade krade da hrani decu, pa ga uhapse.

  • dr Jakov Zlatar

    12:54 // 4. 8. 2014.

    A komunalna policija postoji u svim zemljama u EU, to je tendencija da preuzme deo poslova državne policije.Pokušao bih da vam objasnim... ali bojim se, nećete shvatiti

  • sicevo

    13:15 // 4. 7. 2014.

    Obratite paznju na robu koja se prevozi u autobusu.Na relacijama Nis-Sicevo i Nis-Ostrovica vrlo cesto se prevoze u kanistrima benzin i dizel-gorivo.O tome kakvu opasnost predstavlja necu da govorim.

  • komsija

    17:05 // 4. 7. 2014.

    BRUKA!Coveka, koji se fizicki obracunava na duznosti zbog cega je i doticna gosodja podnela krivicnu prijavu postavljaju za NACELNIKA!Mora da usledi adekvatna reakcija za smenu doticnog!

  • Перица Мали

    18:50 // 4. 7. 2014.

    Где ли је она госпођа са трга војске над којом је госн Џонић демонстрирао силу да му честита функцију. Тако се долази до фотеље, силом и батином. Земљо отвори се........

  • ljubis milojkovic

    18:58 // 12. 7. 2014.

    Ljude iz te sluzbe mozemo videti samo po kaficima kako ispijaju grebic kafe, pun vam bre cair pasa bez korpi, tvrdjava, kej, vozila na trotoaru u jug bogdanovoj svakodnevno, ko Vas IZMISLI?

  • Marica

    17:30 // 4. 7. 2014.

    Doticna gospodja je podnela krivicnu prijavu,proces je u toku.Istrazite to.Gradski oci ne smeju da zazmure pred ovakvim cinjenicama.U postavljenju su nadvladali licni a ne profesionalni argumenti!

  • NEZAPOSLENI

    09:46 // 5. 7. 2014.

    SRAMOTA! KO NAPREDUJE U NISU! PENDREK NA SIROTINJU KOJA NEMA ZA HLEB!

  • Marija

    10:18 // 5. 7. 2014.

    Pa ovo je strašno! Bež'te ljudi iz ove zemlje, pa nek' se kolju međusobno!

  • Zato su morali da podignu porez 4 puta

    11:48 // 5. 7. 2014.

    U Nisu su preporuke za napredovanje u sluzbi: partijska knjizica (pozeljno vise njih), lazne diplome, nasilnistvo, pronevere, zloupotrebe polozaja, bahatost, osionost, robijanje.
    A narod sve to placa.

  • lele

    14:00 // 8. 7. 2014.

    E jadan covek mator, svakako sada ce da odgovara I za napad na sluzbeno lice a uopste do toga nije trebalo da dodje. I odakle bre pare I za komunalnu policiju? Koja ne postoji u svim gradovima!

  • Dragan

    10:54 // 6. 7. 2014.

    Sa licencom ili bez nje ovom izmišljenom komunalnom "organizacijom" može upravljati bilo ko jer ničemu i ne služi osim za pranje para,lepe plate i zaposlenje dece i rođaka gradskih funkcionera !

  • Idimidodjimi

    18:59 // 7. 7. 2014.

    Samo covek bez morala i strucnog znanja postaje nacelnik kupovinom stana u zgradi visokog funkcionera.

  • IVONA

    09:48 // 5. 7. 2014.

    GOSPODA IZ VLASTI BI MOGLA DA SE PITA KO CE GLASATI ZA NJIH NA SLEDECIM IZBORIMA! NIS JE POSTAO GRAD JADNIH I GLADNIH!

    • Deki

      10:41 // 6. 7. 2014.

      Verovatno samo oni koje su zaposlili u međuvremenu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: