Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:39, 18. 10. 2012.

Novi pomoćnici u KC Niš

za-JV.jpg

Dr Zoran Radovanović, v.d. niškog Kliničkog centra najavio je imenovanje načelnika Urgentnog centra i novih pomoćnika direktora interne medicine i hirurške oblasti, kao i nastavak operacija srca od 28. oktobra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    13:49 // 18. 10. 2012.

    A sta je sa kadrom, nije valjda da Klinickom nedostaju samo aparati. Skoro 2 godine nije bilo ni jednog prijema lekara. Zasto se ni u jednoj konferenciji za novinare ne spominju prijemi, najavljeni konkursi, kao neko fer zaposljavanje, kako rece dr Zoran "bez protekcionizma"?

    • Zoran Radovanovic

      18:22 // 19. 10. 2012.

      Sve sto sam obecao, ja cu i ispuniti.... Imenovanjem vrhunskih strucnjaka, koji nisu vezani za SPS, pokazao sam da ce KC biti depolitizovan... Molim za malo vremena, pa da i resavamo doktore, koji su na Birou, ali po znanju i kvalitetu.... Ako tu pogresim, izbrukao sam sebe.... Hvala na sugestijama....

  • ;-)))

    16:03 // 18. 10. 2012.

    Laički posmatrano, pravilnike morate menjati ili nas osloboditi obaveznog socijalnog, pa da sami sklaamo sporazume sa privatnim klinikama i njima uplaćujemo dogovorenu mesečnu svotu.
    Nedopustivo je da žene imaju pravo na preventivni ginekološki pregled jednom u tri godine, u skladu sa pravilnikom, pored činjenice da smo prva zemlja u Evropi po stopi smrtnosti od raka grlića materice. Apsurdno je da se pregled gustine koštane mase vrši onda kada se više ne može uticati na pravilno formiranje kostiju, a svi znamo da je osteoporoza genetski prenosiva bolest. Zar je toliko teško da se u karton bebe unese ima li predispozicije ili ne za osteoporozu i da se u skladu sa tim i predlaže odgovarajuća iskrana i vežbe koje će doprineti pravilnom formiranju kostiju. To svakako manje košta od sanacije posledica.
    Zašto predhodno ne uredite pravilnike tako što ćete se posvetiti preventivi, što je svakako jeftinije od lečenja, a zatim nabavite još jednu magnetnu...

    • zoran radovanovic

      18:28 // 19. 10. 2012.

      Postavili ste mnogo logicnih pitanja, ali dobar deo njih nije u ingerenciji Direktora KC-a... U svakom slucaju, HVALA... Resavam i to

  • m

    23:33 // 18. 10. 2012.

    Nije 'Dr Zoran Radovanović, v.d. Kliničkog centra Niš', vec 'Dr Zoran Radovanović, v.d. -neka funkcija - Kliničkog centra Niš'

    • zoran radovanovic

      18:30 // 19. 10. 2012.

      nisam bas razumeo, al je M valjda u pravu...

  • anonimni

    01:21 // 19. 10. 2012.

    Gospodine Radovanoviću, svaka cast za ovaj potez sa pomocnicima! Eto dokaza da covek nije gledao partijsku pripadnost, vec strucnost! Samo napred! Da je vise takvih kao on!

  • Vilenjak Vilenjak

    09:59 // 19. 10. 2012.

    Svaka cast na novim ppostavljenjima,ne vazi pravilo politika pre svega vec strucnost ali mislim da bi morali da budete azurniji u smenama i novim postavljenjima jer dosadasnji celni ljudi KC Nis godinama unazad zajedno sa Ministarstvom zdravlja, su doveli ovu ustanovu, radnike i pacijente do dna. Najzad sveza energicna krv. Prava transfuzija za KC Nis je Doc dr Zoran Radovanovic, reanimator u pravo vreme na pravom mestu. Pozdrav i samo hrabro.

  • Maki

    11:56 // 19. 10. 2012.

    Odlican izbor pomocnika .
    Narocito za hirurska pitanja.

  • Milan

    21:25 // 19. 10. 2012.

    Dr Radovanovicu, zelim da Vam uputim javnu pohvalu, jer ste jedini kome ne samo da je moguce skrenuti paznju na glas nezaposljenih lekara, vec i mogucnost komunikacije. Iskrene sugestije: 1. Treba uzeti u obzir prosek, jer je Klinicki centar nastavna baza, ali treba biti svestan nerealnosti proseka 10 2. Tendenciozno je najvise bodovana duzina studiranja, a to ne odrazava kvalitet, jer je neko iz zdravstvenih ili nekih drugih objektivnih razloga bio primoran da produzi studiranje, tako da smatram da to i ne bi trebalo bodovati 3. Duzina cekanja na posao je do sada najmanje bodovana 4. Kvalitet se, na zalost, u Srbiji moze videti samo prostim pogledom na godine cekanja, jer neko ko nije imao vezu da se godinama zaposli, a ima visok prosek je obicno direktno povezano sa znanjem stecenim sopstvenim radom. Pozdrav i sve najbolje, s nadom da zaposljavanje u Klinickom centru nece vise izazivati gnusanje, bes, revolt i prateca objasnjena da je "moralo tako".

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: