Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 6. 2. 2019.

Novi pomoćnik gradonačelnika opet stiže sa mesta u JP, ali ga se ne odriče

gradska kuća Zašto je Milošević dao otkaz, ako je mogao samo da zamrzne funkciju?; foto: S. M.

Dok je Miloš Milošević zbog stupanja na dužnost pomoćnika gradonačelnika Niša dao otkaz u Gradskoj toplani, što je gradonačelnik Darko Bulatović isticao kao veoma značajno, novi pomoćnik Goran Milosavljević svoje radno mesto u Objedinjenoj naplati je zamrzao. Doktor lokalne samouprave, nekadašnji gradski i funkcioner SPS-a Mile Ilić objašnjava da je zamrzavanje funkcije po Zakonu i iznenađen je zašto je Milošević dao otkaz, jer se funkcija pomoćnika završava sa Bulatovićevim mandatom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jovan

    14:37 // 6. 2. 2019.

    Nas narod kaze sjasi kurta da uzjase murta, Lambrozu ni Bog nemoze da pomogne, nazalost Nislije trpe i cute, dokle videcemo.

    • MIska

      17:01 // 6. 2. 2019.

      Zemljo moja otvori se, STOP lambrozu.

  • Siky67

    15:01 // 6. 2. 2019.

    Где може да се купи тај замрзивач. И ја би да замрзнем свој посао и запослим се у неко ЈП.

    • Aleksandra

      00:01 // 7. 2. 2019.

      Po Zakonu o radu, svako imenovano lice ima pravo da, do isteka mandata, zamrzne radno mesto.

  • Dzombe kelner

    15:46 // 6. 2. 2019.

    Dok se narod zamrzo od gladno i nemanje, decko zamrzo drugi poso pa ako mu se ovaj ne dopadne ce se vrne nazad u objedninjenu naplatu. a drugi nek se krpe sa cepeno.

  • Johny

    18:52 // 6. 2. 2019.

    braco I sestre Nislije u Petak U 18-00 SVI NA PROTEST.

  • mia

    15:53 // 6. 2. 2019.

    sto rece Mile Ilic,mandat traje dok traje Bulatovic..mnogi ce tada oticu u istoriju koji su uzleti .brz uzlet,jos brzi pad!hahaha

  • Uroš SPS

    16:50 // 6. 2. 2019.

    Toplana je stala od kada nema stručnog kadra Miloša Miloševića, nezna se šta da se radi! isto će biti i sa ovim Goranom nestranačkim u Objedinjenoj naplati gotovo je...

  • Petar

    17:19 // 6. 2. 2019.

    Mile Banetov drug pokusava da brani nesto ko sto je radijo 90 ih. godina.To vreme je proslo za takve politicare.Omladino nemoj da starci kolo vode.

  • Milos

    17:23 // 6. 2. 2019.

    Samo je falio Janjic, Vlaja i Bane da brane neodbranjeno.Da tumace kako njima odgovara. FOTELJASI

  • Mara

    15:19 // 6. 2. 2019.

    Pa normalno :)))))dokle li će mo ovako

  • Građanin

    17:54 // 6. 2. 2019.

    Taj isti "doktor lokalne samouprave" NIJE BIVAO ZBUNJEN kada je predsedavao Skupštinom grada i nemušto glasao kako je glasao npr. i za očigledno neispravno imenovanje novog direktora Narodnog pozorišta, sudski poništeno. Toliko o "doktoru..." i njegovim davno ocvalim javnim istupima. JV, nađite nekog doktora, koji lično ne kalkuliše sa koalicijama.

  • Pera

    17:53 // 6. 2. 2019.

    Zašto g. Milosavljević ne podnese ostavku na poziciji pomoćnika gradonačelnika jer nije kompetentan da bude savetnik (istorija-ekonomija). Ili je sve to deo dogovora da on ne juri gradske glave zato što su ga izigrali za mesto direktora muzeja. Još ima obraza da kaže da stranačka funkcija nije od javnog značaja. Apsolutno da jeste g. Milosavljeviću. Bili ste SPO, a sad odjednom vlast uz SNS.

    • Srdjan

      22:16 // 6. 2. 2019.

      Nije samo bio, jos uvek je zvanicno predsednik Gradskog odbora SPO Nis. Zasto se plasi da to javno kaze?

  • Ouzo

    21:18 // 6. 2. 2019.

    Moze se doktorirati i na kradji lokalnih izbora 96.

  • Mica

    16:48 // 6. 2. 2019.

    Blago si ga njemu!!!

  • Gile

    18:16 // 6. 2. 2019.

    A jel ste vi sigurni da je taj "stručnjak" iz toplane dao otkaz? Ja sam ubeđen da je zamrzo ali to drže u tajnosti. Zamrznutih mesta u vodovodu,eps-u,gradskoj upravi, imate koliko hoćete.Proverite. I većina tih "stručnjaka" ima po nekoliko primanja.

  • Srdjan

    20:05 // 6. 2. 2019.

    Sta Goran Milosavljevic kao istoricar radi u Objedinjenoj naplati? Sada je pomocnik Gradonacelnika iz oblasti ekonomskog razvoja. Gde je tu logika? A uz sve to ne zeli da govori o tome da je aktuelni predsednik Gradskog odbora SPO-a. Direktor Toplane je takodje SPO kadar. Zasto se neko toga stidi?! No coment...

    • Aleksandra

      00:05 // 7. 2. 2019.

      Iskreno, najbolji menadžeri su, verovali ili ne, inženjeri. I sad se čudite? Pa, da bi bio dobar menadžer, nije nužno biti ekonomista, već je neophodna inteligencija i sposobnost.

  • Đoka

    21:10 // 6. 2. 2019.

    Zamrzavaju, odmrzavaju, daju opštinsko republici, dele javna preduzeća na Medijane i Gorice, objedinjeno naplaćuju, a Niš sve gori svake godine i sa svakom novom vlašću.

  • Peja

    21:44 // 6. 2. 2019.

    Milose pa sta se cudis tumacenju Mileta brke !!! Naviko da radi sta hoce. A Bane je njegov ne samo drug skim se tajno sastaje vec i idol . STOP IZDAJI

  • Nestranacki

    20:11 // 6. 2. 2019.

    Mladicu, na pitanja novinara bi trebalo da odgovoris, ovo sto radis je nepristojno. Dok primas platicu koju ti gradjani Nisa daju svaka informacija o tvom javnom angazovanju je od znacaja za javnost. Ne bi trebalo da se stidis svoje stranacke pripadnosti, ako i sam uopste znas gde si. Ali nista ti ne brini, znaju Nislije sve, vidim da vec komentarisu. Nisi se valjda vec uplasio lustracije? :D

  • Prava Istina je ...

    07:55 // 7. 2. 2019.

    Zašto sada tako negativno komentarišete setite se samo šta su radeli Žuti koliko je profesora samo "zamrzlo" svoja mesta a bili postavljeni za Većnike iz bitnih oblasti znači isto je bilo i za vreme bajnih demokrata zašto sada bujica negativnih komentara, ne razumem ali stvarno ne razumem!

    • Srdjan

      22:47 // 7. 2. 2019.

      Isto je bilo i za vreme Zutih, i tada se tako radilo i tada su SPO kadrovi bili na funkcijama, samo tada nisu krili svoju stranacku pripadnost, kao doticni gospodin. Da se u pozadini ne krije "prelet"?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: