Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 24. 4. 2023.

Novi rokovi za završetak radova na putu Merošina - Prokuplje i Beloljin - Rudare

put Rok probijen, radovi nisu završeni; Foto: Lj. M.

Rok za završetak radova na državnom putu koji povezuje Nišavski i Toplički okrug od Merošine do Prokuplja je prošao, a put u dužini od 11,5 kilometara ni posle godinu i više dana još nije završen. Rekonstrukciju ovog puta je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić još 2021. godine, a u Putevima Srbije kašnjenje izvođača pravdaju dodatnim zahtevima lokalne zajednice i vremenskim uslovima, pa je novi rok da se ta deonica završi pomeren za jun. Slična situacija je i sa radovima od Beloljina do Rudara, ali je na toj deonici novi rok za kraj radova avgust ove godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • beriljac

    13:02 // 24. 4. 2023.

    Naravno da su vremenski uslovi sprečili da se radovi završe u roku.Zar vrhovni poglavica nije najavljivao najgoru zimu još od 48 godine prošlog veka.Oni se samo prilagodili tim njegovim prognozama. To što je ovo jedna od najblažih zima u poslednjem veku nema veze.Ipak se zna čija je poslednja u državi Srbiji

  • Milos

    15:10 // 24. 4. 2023.

    Hoce li biti uradjena deonica od izlaza iz Merosine do Debelog brda?

  • NN

    16:54 // 24. 4. 2023.

    Sve dok nam nepismeni vode državu i gradove biće ovako.Poslovi se dobijaju preko stranke .Ćutite i trpite .U Prokuplju tri meseca šahtu nisu sredili.

  • Milivoje Aleksić

    08:32 // 26. 4. 2023.

    Svakodnevno putujemo na relaciji Prokuple-Niš. Radovali smo se što će se put rekonstriuisati ali zahvaljujući izvođaču preselo nam je. Ispred Merošine postavili semafor i jednu traku- obilaznicu, napravili usko grlo a bez ikakvih problema mogli su tu postaviti 2 trake, pa makar jedna bila i neasvaltkirana. Kod Jugbogdanovca ostavili prelaz-uzvišenje, da pocepaš gume . Ivičnjake rade mesecima.Užas

  • Lokalni Aboridžin

    10:37 // 26. 4. 2023.

    Svi navedeni razlozi za kašnjenje su čist bezobrazluk. Deonicu od Pepeljevca do Visoke pratim dnevno i vidim da radnika uglavnom nema, a kada ih ima, uglavnom sede. Polovina propusta se bukvalno radi 6 meseci što je nečuveno. Započinju se radovi u dužini od 50 m pa se prekidaju da bi se započeli na drugom mestu i tako redom. Neverovatna bahatost i do zla boga loša organizacija.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: