Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 9. 6. 2016.

Novi semafori na 4 pešačka prelaza u Nišu

tvrđava Vanja Keser Pešački kod Tvrđave dobija semafor, a most se zatvara za saobraćaj; foto: Vanja Keser

Na Bulevaru cara Konstantina, kod Tvrđave, kod Kalče i kod Železničke stanice u narednom periodu trebalo bi da budu postavljeni semafori, odlučio je niški Savet za bezbednost saobraćaja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Blago nama

    15:58 // 10. 6. 2016.

    Ybog cega semafor kod Kalce? Moze li neko da mi objasni?

    • Nemanja Popović

      13:54 // 13. 6. 2016.

      Najverovatnije jer pešaci (ne svi) ne znaju da prelaze ulicu, nego se šetaju kao da su u dnevnoj sobi, pa se tako nepotrebno stvara saobraćajna gužva.

  • Zna znanje

    15:49 // 9. 6. 2016.

    Od kada se drvopreradjivac razume u saobracaj? Saobracaj u Nisu generalno je u haosu jer to vode raznorazni priuceni SNS kadrovi

  • Božidar Adžije

    12:42 // 10. 6. 2016.

    Ili vratit semafor na raskrsnici Dragiše Cvetkovića i Vojvode Mišića ili stavite isti kod Doma zdravlja na raskrsnici Vojvode Tankosoća Vojvode Mišića. Ko želi levo iz DC ka Dušanovoj ima ozbiljan problem da se ukjuči jer je iz DC zabranjeno a iz VT se uključuje na silu...

    • miki

      18:34 // 10. 6. 2016.

      Okrenes desno i na kruznom sa bulevarom se vratis u odgovarajucem smeru. Sta da je jednosmerna, svi bi morali da kruze, ali ne, bolje ce da ceka i krsi pravila nego da 100m vise vozi

  • Srle

    19:16 // 9. 6. 2016.

    Da li neko od lokalnih političara ima hrabrosti da pita kada se planira izmeštanje pruge iz centra grada?Mogu li se izboriti da vozovi ujutru između 7 i 8 i 30 kao i izmedju 14 i 30 i 16 i 30 ne voze da bi se izbegle gužve u špicu.Zamislite da gazela u BGD-u u špicu svakog dana bude zatvorena po 15 minuta pre i popodne.Izbila bi revolucija.Na svu sreću za semafore naši ne moraju nikoga da pitaju.

  • nenad 2008

    22:15 // 9. 6. 2016.

    Pitanje niškom Savetu za bezbedenost saobraćaja - da li na raskrsnici kod Vojne bolnice, izuzetno teškom za sve učesnike u saobraćaju, samo nesreća sa smrtnim ishodom, može da bude jak razlog za postavljanje svetlosne signalizacije ? I još nešto - imena članova Saveta i zanimanja njihova.

    • Nikola Nikolic

      15:48 // 10. 6. 2016.

      Eto, opet napad na Vučića. Pa, dokle, bre, više?!

  • milos

    20:56 // 9. 6. 2016.

    Raskrsnica Pariske komune/ Branka krsmanovica svaki dan po jedna nesreca zato sto ljudi ne gledaju znakove...

  • hm

    11:09 // 10. 6. 2016.

    Kad svi iznose svoju muku da kazem i ja: kamere na raskrsnici Djerdapske i Branka Miljkovica. Nema dana da ne vidim nekog ko prodje na crveno.

  • Olivere Jovanovic

    13:35 // 12. 6. 2016.

    Pod hitno ,molim Vas ,postavite i semafor,kod Ekonomske skole u Nisu,jer kako su napravljena dva kruzna toka,na Trosarini,pesaci samo mogu da mole Boga ,da bar neki vozac uspori voznju,da bi presao pesacki,preko koga nije moguce preci.Najlepse molim Saobracajnu Policiju,da kontrolise ova dva kruzna toka,licno ce se uveriti u ovo sto pisem.Hvala!

  • Misa Djordjevic

    21:27 // 10. 6. 2016.

    Trebalo bi postaviti semafor ili kruzni tok na raskrsnici D. Tucovica i Sumadijske. Neverovatno je ukljucenje prema masinskoj industriji.

  • Gavrilo

    19:06 // 9. 6. 2016.

    Kada cete da napravite kruzni tok na ukrstanju Bulevara Petra Arandjelovica i Vojvode Putnika i time povecate bezbednost u saobracaju na toj deonici!

    • Dušan

      11:55 // 11. 6. 2016.

      Kada će biti trotoara na "bulevaru" Patra Aranđelovića?
      Bitno da se već zove "bulevar".

  • Ivan Milovanovic

    20:33 // 9. 6. 2016.

    Ako ce biti semafora kod zeleznicke onda da se ukinu dva pesacka kod ulaza na parking zeleznicke, nema smisla da i tu pesaci koce saobracaj a imace semafor 30-ak metara nize. Plus, zuto-crne ograde ispred G. bolnice i gimnazije Sremac da se produze do semafora, onako parcijalne pesaci ih obilaze i opet su svuda po kolovozu. Ako nazalost nema kulture onda moraju prepreke da postoje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: