Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:08, 7. 1. 2016.

Novi tender za koncesionara za regionalnu deponiju "Keleš"

Deponija.jpg Očekuje se više od jednog ponuđača; foto: arhiva JV

Nakon što je španski "Urbanser", jedina kompanija koja se javila na prethodni tender za dodelu koncesije na deponiji „Keleš“, odbijen zbog nepotpune ponude, Regionalna razvojna agencija “Jug” raspisala je novi tender. Rok - 10. februar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dok tender traje

    15:38 // 7. 1. 2016.

    predlažem da JV kontaktiraju Drobnjaka, gen.dir.JP"Putevi Srbije" i premijera i pitaju zbog čega beograđani ne plaćaju upotrebu 40 km auto puta, Bubanj Potok-Dobanovci, dok je Vlada odobrila povećanje putarine za nas iz unutrašnjosti? Da li smo mi predodređeni za dranje i misle li makar malo na južnu i centralnu Srbiju?

  • Dragisa Jocic

    15:47 // 7. 1. 2016.

    Čemo služi uopšte ova agencija i čime je ovaj vajni stručnjak za sve i svašta Avramović kvalifikovan da radi te poslove? Vidi se kako nam razviše region, najjači u Srbiji. Jad i beda. A i u avio saobraćaj se najbolje razume. Nije samo za otpad i đubre.

  • izborni sistem

    15:52 // 7. 1. 2016.

    ne dozvoljava lok.političarima da se suprotstave Bg šefovima, ali novinari mogu da pitaju zašto se auto put kroz Bg održava našim parma, a ne parma Grada Beograda, pošto beograđani ne plaćaju putarinu za korišćenje auto puta koji je jedna od glavnih Bg saobraćajnica? Beograđani na auto put izađu i plate putarinu kada idu na svinjokolj, Kop ili u Grčku i Bugarsku, a mi nagrabusismo sa putarinom.

    • dejan blagojevic

      21:21 // 7. 1. 2016.

      Znas li ti o cemu pricas? Kojim nasim parama, niskim parama,kada u Nisu nista ne radi? Ko to ne plca putarinu? Neupucen si majstore!
      Ovdesmo jeidni krivci mi!!!!

    • @Dejan Blagojević,

      12:10 // 8. 1. 2016.

      40 km auto puta, E-75, Bubanj Potok-Dobanovci, je jedna od glavnih beogradskih saobraćajnica. Kada sipaš gorivo učipljuješ se za njeno održavanje, kada platiš putarinu učipljuješ se za njeno održavanje, a tu deonicu koriste uglavnom beograđani, oni svakodnevno za dž, a nama ponovo podižu putarinu. Ko je neupućen? Da li službeni automobili Puteva sa Naisa imaju Ni ili Bg tablu i čiji asfalt habaju?

  • Lik iz centar

    16:54 // 7. 1. 2016.

    dok se gradska gospoda usaglase kolko ce i ko ce da uzme "kajmak" sa deponije,ono smetliste kod novog groblja ce se do kraja popuniti,i narod ce da pliva u djubretu u gradu,i nadam se da nece neka zaraza da zavlada na leto,kada ce iz onih starih kamiona da ispada smece po gradu!

    • misko

      18:53 // 7. 1. 2016.

      Neki dan posle praznika idem da pustim tužbu što je deponija došla do groblja, i što kad odem roditeljima na grob, često ne može da se diše. Za to nisam platio grobno mesto i ne plaćam za to održavanje. NISAM SAHRANIO RODITELJE NA DJUBRIŠTU, I ZATO ĆE DA PLATE!

  • petar

    17:11 // 7. 1. 2016.

    Jos jedna ujdurma B. Avramovica. "Velikog ekserta".

  • Zoki Mitic

    20:06 // 7. 1. 2016.

    Svaka koncesija, tender, nabavka, nova sansa za pljacku. Javna privatna partnerstva su tek legalizacija pljacke koju gradjani takodje treba da plate.

  • Ing. D. Ćirković (ek. EKOLOGIJE)

    22:15 // 7. 1. 2016.

    Sve agencije je trebalo odavno pogasiti, a posebno RRA. Srednjoškolac Bojan Avramović odlično pliva u bujici niških "intelektualaca".

    • Marija

      23:49 // 7. 1. 2016.

      Važno da ti radiš u elektrodistribuciji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: