Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:55, 20. 10. 2017.

| Društvo

Novo igralište na Trgu kralja Aleksandra u Nišu

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Mobilijar i deca
I niški odred Žandarmerije prikupljao pare za mobilijare; Foto: Screenshot video GO Medijana

Mališani koji žive u centru grada, ali i svi oni koji se nađu na Trgu kralja Aleksandra ubuduće imaju gde da se igraju. Novi mobilijar postavila je Opština Medijana, a pare su prikupljali i niški žandarmerci.

Prvi čovek niške Opštine Nebojša Kocić rekao je da su građani zahtevali da se obezbedi mobilijar na Trgu, što je koštalo ko 400.000 dinara.

Trg kralja Aleksandra i ovaj deo Niša je jedna od najfrekventnijih i najurbanijih lokacija na području Medijane. Mnogo dece joj gravitira, bilo im je potrebno mesto za igru i nadam se da će ovde naći svoj kutak - rekao je predsednik Opštine.

Žandarmerci, koji su učetvovali u akciji, kažu da im je motiv za prikupljanje para kojim su pomogli postavljanje igrališta, to što su i oni deo lokalne zajednice.

Novi mobilijari su već, navode iz Opštine, postavljeni na 5 lokacija - u Brzom Brodu, kod Doma zdravlja, na Vizantijskom bulevaru u blizini NURDOR-a, i parkovima kod "DIS"-a i "Rode".

Iz Medijane apeliju na građane da prijave oštećenja na mobilijarima, kao i ukoliko primete da neko lomi klupice i opremu na igralištima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ivana

    18:43 // 21. 10. 2017.

    Tu smo svakodnevno. Malo-malo, pa su trake oko igralista. Stalno se nesto ostecuje. Tobogan ima izuzetno los pad, a mostic samo lance sa strane-pitanje je dana kada ce deca pasti sa njega. Kad ulazete ovoliki novac, ulozite ga sa smislom i brigom, a ne kod prvog drvodelje.

  • nišlija92

    22:51 // 20. 10. 2017.

    Lepo je to što se postavljaju mobilijari, samo mi jedna stvar nije jasna.
    Par šipki i kubik drva 400.000 dinara??
    Sličan mobilijar napravio moj komšija za unuke, kaže trebalo mu 200e i malo dobre volje. Sledeći put kontaktirajte njega, da ne bacate pare.

  • Komsija

    19:34 // 20. 10. 2017.

    A sto neko ne napise da je to izgradio Milan Krstic bivsi predsednik opstine Medijana koji je nateran da podnese ostavku a da se ovaj visokomoralni preletac iz DS u SNS hvali njegovim delom. Jedva cekam izbore da vam narod pokaze koliko ste im se zgadili.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: