Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 13. 2. 2012.

Novo ime bolnice u Prokuplju

Prokuplje, bolnica foto: politika.rs

Većinom glasova na sajtu bolnice izabran je naziv Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • misa

    19:19 // 13. 2. 2012.

    Da se pita Pantovicka za misljenje,bolnica bi se zvala Dragan Dinic,ili G17+,URS,tako nesto,ali nisu pitali za tvoje misljenje.

    • p.....

      17:57 // 14. 2. 2012.

      Ne vidim zasto nekome smeta da bolnica ponese ime velikana i zaduzbinara dr Alekse Savica koji je osnovao bolnicu u Prokuplju!Negativne komentare kao sto su ovi gore mogu da napisu samo neznalice i zlonamerni ljudi!

  • Pera Detlic

    23:44 // 13. 2. 2012.

    Znaci definitivno u prokuplju postoji samo bolnica i dom zdravlja. Oni se renoviraju, obnavljaju, menjaju imena, postavljaju kamere......hahahahahah, a deca po skolama lome vilice jedni drugima. Osnovci se valjaju po fekalijama a radnici idu za BG da strajkuju....hahahaha. Koliko je to zalosnooo. Bas danas se pitam, sta li cu lepo da procitam o svom gradu? Kad eto G17 i plusovi i minusivi oce ime da menjaju?!? Sve mi lici na trku malog Mikija i Dragana Dinjica, Bogami gradjani obratite paznju. Oce G17 da pobedi DS... lele al su se naostrili, jos samo polupismen svet i gotovo!!! Pobeda je njihova?! Opet ce oni zajedno da dele i pare i koje kakve poslove po opstini.

  • Zoran

    08:31 // 14. 2. 2012.

    Nemojte skrnaviti ime i delo velikana Dr Alekse Savića. Pošten izbor i javno glasanje za novi naziv Bolnice trebalo bi da zadovolji svakog normalng građanina Prokuplja.
    Ja pozdravljam ovu odluku i imate moju podršku!

    • Paja Patak

      13:48 // 20. 2. 2012.

      Mislim da nikome ne smeta ime Dr. Aleksa Savić, već uprava bolnice u Prokuplju.

    • misa

      21:52 // 20. 2. 2012.

      Paja Patak,u pravu si,ime Alekse Savica nikom ne smeta,vec uprava bolnice.Daju se pare za kojekakve pogresne stvari i sve zarad politicke kampanje.Sta je sa realnim problemima bolnice,kao sto je sa onom zenom iz Kenije,da ne nabrajam jos...

  • Nesa Nenadovic

    00:26 // 5. 3. 2012.

    Vi kako ocete,ali opet Dinju izabrase za direktora na 4 godine...A smrt trudnica,jurnjava macetom po bazenu,trosenje para na stranacke aktivnosti i nikom nista...Ima li vlast oci ili ih zanima samo BGD...Jahace on po bolnici jos 4 godine,ako ne ode za predsednika Opstine pa da jase sve...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: