Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 3. 5. 2018.

Novo klizište na Koridoru 10 nedaleko od Pirota

kliziste Proradilo klizište na Koridoru 10; foto: printscreen TW

Na istočnom kraku Koridora 10, na delu auto-puta od Niša ka Pirotu, kod sela Crnoklište proradilo je klizište. Potporna betonska ograda nije oštećena, ali se, kako kažu nadležni, zemlja obrušila preko nje. Ovo je, tvrde oni, uobičajena stvar na ovom delu auto-puta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Verko

    16:21 // 3. 5. 2018.

    Zemlja se obrušila na pomoćnom putu, ne na autoputu. Nisam sendvičar ali bi mi prijao jedan.

    • Brat

      20:11 // 3. 5. 2018.

      To je magistralni put

  • Moon m

    09:48 // 4. 5. 2018.

    Domace firme izvode radove, ne Premijerka, NADZOR je KRIV, mogu i mostovi da pocnu da padaju jer od izgradnje jos uvek nismo imali jaci zemljotres, znamo svi da korum. Nadzori unistavaju ovu drzavu a ne Premijeri, kada se otrujes od mesa nije ti kriv Premijer nego korumpirani inspektor sto je progledao kroz prste zbog jagnjeta za Božić. Premijeri sluze da imas koga da pljujes!

    • HTZ

      12:26 // 4. 5. 2018.

      Pa sad, kako se uzme. Mozda je cela deonica odradjena prema projektu, ali projektant nije ispitao tlo, revizija zazmurila i eto problema.

  • Zoranka

    16:48 // 3. 5. 2018.

    Opet će neko zluradi, da se kači na moju... mnogo često prozivanu pamet, kad god bi stala na stranu Vlade, da branim nekoga i neke, da se suprotstavljam napadima neobuzdanih i nezajažljivih. Istrajavaću u pružanju verbalne pomoći svim Delegacijama, partijskim i privrednim, koje će biti na svakom "novootvorenom" klizištu, a sve u funkciji SANIRANJA istih. Tako mi pameti i lepote. Amin.

  • Срба

    00:52 // 4. 5. 2018.

    Шта овог пута има да каже тузланска фризерка??

  • gari

    13:51 // 4. 5. 2018.

    "uobičajena stvar na ovom delu auto-puta..." ovo postaje "rijaliti" Srbijaauto put !?!? Ko je radi projekat, ispitivanje zemljišta, podloge, sanaciju klizišta, sta je radio "nadzorni organ" ??? Sve banda nesposobna i korumpirana,sve su uništili i još uništavaju, rasprodaju, poklanjaju, kradu, a ti marvo plaćaj, trpi i ćuti !!!!!!!

  • bata

    14:28 // 3. 5. 2018.

    bugari nam prave puteve.....

    • TRACE otpušta i beži iz Srbije!

      23:54 // 4. 5. 2018.

      Nisu to bugari. Trace je kupio PZP Niš i PZP Vranje iz stečaja da bi ušli na tržište. Uložili 0, radnici su dobri, ali rukovodstvu isisava kapital...

  • Rastko

    21:01 // 3. 5. 2018.

    I ovog puta Aljek da otvori novonastalo kliziste kao veliki uspeh SNS bulumente.

  • Mare

    14:27 // 4. 5. 2018.

    Koga nego premiopredsednika? On gradi više nego tito. Kako da kaže da on završava samo. Sve je to početo pre njega. Tako da kad hoće da otvara i da se slika,mora i da odgovara.

  • Kole

    14:31 // 3. 5. 2018.

    Prošetajte biciklom novim nepuštenim autoputem od Jelašnice do Bancareva i videćete kako su uradili strmine. Biće klizišta 100%. Fušeraj. Slikajte to J. Vesti..

  • Draganče

    15:21 // 3. 5. 2018.

    Ko će da plati troškove za oko 300 šipova, koji se naknadno moraju raditi kod motela Predejane?

    • LosMi

      16:34 // 3. 5. 2018.

      Pa ako projektom nisu predvidjeni izvodjac radova ih nije izveo, to je logicno. Ako je radjena geologija kako treba a sipovi nisu projektovani onda je 100% odgovornost projektanta, odnosno instituta za puteve u ovom slucaju odnosno drzave Srbije, i njenih stranackih nestrucnih kadrova!!! Sve placa krajnji korisnik, mi gradjani, od izgradnje do korekcije i tudjuih gresaka.

  • пензионер МАРК

    11:28 // 5. 5. 2018.

    Зашто сада не изађе Г-ђа "министарка" и објасни како то да тек направљен пут а оволико пропуста. Док се она бави свим и свачим њен посао ради овако траљаво, нестручно и неодговорно. Јадна ли је ова земља Србија која има овакве министре.

  • Dragan Gligorov

    08:37 // 23. 8. 2018.

    A ko je nadzorni organ? Sta je on radio? Zadatak nadzornog organa je da spreci los rad I zaustavi radove ako projekat ne valja. Koja je medjunarodna Kompanija nadzor? Sa kakvim znanjem su nadzorni inzenjeri? Jeli neko vrsio pritisak nad njima da prihvataju i potpisuju ovakav rad I kvalitet? Kako je Drzavna Reviziona Komisija odobrila i dala pozitivno misljenje na ovakvu trasu, na ovakav projekat?

  • Gavrilo

    16:26 // 3. 5. 2018.

    Samo nek' je jeftino...

  • Dragan Gligorov

    08:41 // 23. 8. 2018.

    Ko je autor resenja za koje Babic kaze da su znali da ce se srusiti? Ko je vrsio reviziju tehnickog resenja i iymenjenog projekta? Ko je definisao trasu kroz teen pun klizista? Kako to da je na takvu trasu dato pozitivno misljenje od strane DRK-a (drzavne revizione komisije)? Zasto se ne objavi lista svih projektanta i odgovornih izvodjace? Dokle ce se trositi nemilice novac gradhjana Srbije? Uzas

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: