Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 20. 12. 2021.

| Društvo

"Novogodišnji dani" na tri lokacije u Nišu - programi za decu, zaljubljene i sladokusce

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
novogodisnjidani-foto-vkeser
Plato ispred Gradske kući postaje magični "Novogodišnji grad"; foto: V. K.

Predstave za decu, plesni i muzički program, kao i kuvano vino i kolači, očekuju građane na manifestaciji "Novogodišnji dani u Nišu" koja će biti održana od 27. decembra do 2. januara na tri lokacije - Trgu kralja Milana, Trgu Stevana Sremca i u parku ispred Gradske kuće.

Bogat zabavno-umetnički program na kome će učestvovati predstavnici niških kulturnih ustanova i plesni klubovi na Trgu kralja Milana izvodiće se od 12 do 15 sati.

Istovremeno na centralnom gradskom trgu, Trgu Kralja Milana, održava se "Etno Bazar" koji okuplja udruženja starih zanata Niša i postaje izložbeno prodajno mesto za tradicionalne rukotvorine sa juga. Novogodišnjoj atmosferi doprineće i dva oldtajmer vozila sa novogodišnjom dekoracijom u organizaciji Oldtajmer kluba Niš - kažu organizatori.

novogodisnjidani2-foto-vkeser Deda Mrazova magična brvnara; foto: V. K.Dodaju da plato ispred Gradske kući postaje magični "Novogodišnji grad", a biće postavljena i novogodišnja brvnara želja. To je radionica gde će zainteresovani učiti kako da naprave čestitku.

Deda Mrazova magična brvnara – mesto gde ćete u društvu Deda Mraza i irvasa uz pršteći sneg napraviti čarobne fotografije; Novogodišnja zabavna brvnara – u dvorištu ove brvnare biće pripremljene zabavne igre za decu. Animatori će u ovoj brvnari biti u kostimima sneška belića i vodiće program i igre sa učesnicima - dodaju organizatori.

Četvrta brvnara je "Novogodišnja ljubavna brvnara" gde će Nišlije moći da pošalju poruku ljubavi i da naprave romantične fotografije.

Od 15 do 18 sati magija prelazi na Trg Stevana Sremca gde će biti organizovan program "Niš u srcu", a bazar će otvoriti muzički spektakl "Break Free" posvećen bendu Queen.

U drvenim kućicama će niški kreativci prodavati rukotvorine, a posetioci će imati prilike da se ugreju uz kuvano vino i zaslade uz mirisne kolače i druge gurmanluke.

Novogodišnje dane organizuje Turistička organizacija Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mila

    07:38 // 23. 12. 2021.

    Deca spavaju u to doba dana. Da li sam u pravu?

  • Mirjana

    10:32 // 21. 12. 2021.

    A da neplaniraju da zatvore deciji centar u cairu

  • Vladanis

    07:02 // 21. 12. 2021.

    Sta se dešava,nema zlobnih komentara????Ne mogu da verujem!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: