Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:52, 22. 2. 2017.

| Društvo

O problemima sa vodosnabdevanjem u Panteleju - iza zatvorenih vrata

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Novinarima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju sastanku; ilustracija; foto: arhiva JV
Novinarima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju sastanku; ilustracija; foto: arhiva JV

Zajedničkom sastanku predstavnika Opštine Pantelej, niškog Vodovoda i gradskog većnika Igora Vojinovića, novinarima nije dozvoljeno da prisustvuju, a informacije su, pre nego što je sastanak počeo, dobili samo određeni mediji.

Iako je najavljeno da će sastanak na kome će biti reči o problemima vodosnabdevanja u selima na teritoriji opštine Pantelej biti održan u 13 sati, a da će nakon toga od 13:30 novinari dobiti sve informacije, gradski funkcioneri su o temi sastanka govorili samo sa novinarima pojedinih medija i to pre nego što je sastanak i počeo.

U Opštinskoj upravi kažu da su "pod pritiskom ostalih medija" funkcioneri izjave dali, iako sastanak još nije ni otpočeo. Pritom, iako su novinari Južnih vesti došli u vreme koje je bilo navedeno u pozivu, informacije nisu dobili, a nije im bilo dozvoljeno ni da prisustvuju sastanku.

Došla sam pre 13:30, kada je trebalo da novinari dobiju izjave o tome šta je dogovoreno. Zatekla sam kolege sa televizija kako se pakuju, rekli su mi da su oni završili malo ranije. Kada sam predstavnike Opštine pitala da li mogu ja da dobijem informacije o tome šta je dogovoreno na sastanku, rečeno mi je da sastanak tek počinje, da ne mogu da uđem i da čekam - kaže Jovana Adamović, novinarka Južnih vesti.

Nakon što je osoblju kabineta predsednika Opštine Bratimira Vasiljevića najavljeno da će zbog toga biti objavljeno da lokalna vlast krije podatke, službenici su pozvali Vasiljevića da izađe, ali je on novinarki rekao da je u žurbi zbog sastanka i samo kratko opisao probleme, ali ne i da li postoji predlog rešenja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • LosMi

    15:47 // 27. 2. 2017.

    Mogli ste neku drugu sliku da stavite kad vidim Batu kako se smeje smesta igubim apetit i ne mogu da rucam najmanje 3 dana!

  • Gaga

    09:40 // 23. 2. 2017.

    Da li ce kao i sa strujom da resi?

  • lahor

    06:00 // 23. 2. 2017.

    Mutivoda

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: