Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:34, 13. 4. 2021.

O važnosti imunizacije na NKD onlajn tribini "Vakcinom za život"

debata Tema debate "Vakcinom za život"; foto: NKD

Još jedna "Napokon korisna debata" u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju, a u saradnji sa udruženjem Ujedinjeni protiv kovida, biće održana u onlajn formatu u sredu, 14. aprila od 19 sati putem Zoom aplikacije. Diskutovaće se o važnosti vakcinacije na globalnom nivou iz ugla stručnjaka sa namerom da se, kako navode organizatori, razbiju predrasude o imunizaciji, kao i mitovi o "čipovanju” kroz vakcinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Milan

    21:07 // 13. 4. 2021.

    Ona antonela riha koja je najurila darka mitrovica iz mentalnog razgibavanja jer je covek citirao svetski priznate lekare koji iznose naucne cinjenice protiv korona vakcina? Debata bi bila kad bi doveli lekare za i protiv vakcine pa da cujemo argumente od obe strane. A ovo je narucena "debata" sa ciljem da vas jos vise uplase da vas ubede da primite vakcinu

    • Stankovic

      21:37 // 13. 4. 2021.

      Lekari protiv vakcine? Pa ti su dno dna prijatelju, oni koji za neku paricu govore pacijentu ono što on želi da čuje. Ti misle na sopstveni džep a ne na dobrobit pacijenta...

    • AntiPA

      22:39 // 13. 4. 2021.

      Ovo sto si predlozio druze je kao kada bi neko pravio debatu naucnika iz NASE i novinara Zone sumraka o tome da li je zemlja okrugla.

    • MC

      10:17 // 14. 4. 2021.

      Vakcine na stranu, Antonela Riha nije "najurila" Mitrovića. Mitrović je sam izabrao svoj put, pritom se ponevši kao malo dete. Sve i da hoću da razumem njegovu odluku da da otkaz zato što se poslodavac ogradio od njegovih stavova (nije mu zabranjeno da ih iznosi), mogao je to da uradi pre ulaska u studio, a ne onako teatralno.

  • Limun

    06:34 // 14. 4. 2021.

    U potpunosti se slažem sa Milanom.
    Drugo. Pošto će debata biti na FB u, svi koji idu uz vetar biće zaokruženi.

  • Duki

    12:18 // 14. 4. 2021.

    Nikog ne ubeđujem ne zagovaram, niti odgovaram od vakcinacije. Supruga upavo leži sa temperaturom između 37.5 i 39, uglavnom oko 38,5 već 5 dana. Testiranjem je utvrđen Kovid. Poslata je kući na samolečenje sa Paracetamolom. Do doktora ne može da se dođe. Ja sam bačen u karantin, nema ko hleb i lekove da donese Strašno! Umiremo usamljeni u svojoj kući! Pomoći nema niotkud!

  • Mara

    21:03 // 13. 4. 2021.

    jeeeeee

  • Mara

    05:38 // 14. 4. 2021.

    zanimljivo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: