Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:59, 16. 5. 2012.

| Društvo

OŠ "Ivo Andrić": Ekskurzija po planu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ivo andric skola1
OŠ "Ivo Andrić" istureno odeljenje u naselju B. Bjegović

Južnim vestima su roditelji prvaka u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ uputili primedbe na organizovanje i cenu ekskurzije. U školi kažu da će sve biti kao što je i dogovoreno na roditeljskom sastanku.

Ekskurzija učenika prvog razreda Osnovne škole „Ivo Andrić“ planirana je za petak. Roditelji pojedinih učenika se ne slažu se sa maršutom i cenom ekskurzije.

- Škola je planirala i obilazak zoološkog vrta, a sada od deteta dobijam informaciju da je to otkazano. To su deca od 7 i po godina, njima je to zanimljivo, a ne razgledanje Železničke stanice. Plus i cena je povišena sa 2.600 na 2.800 dinara – rekao je Južnim vestima jedan od roditelja.

U školi kažu da je mali nesporazum nastao zbog ideje da deca prvog i drugog razreda zajedno idu na ekskurziju, ali prema rečima direktora Ratka Đenića, od toga se odustalo.

- Učenici prvog razreda idu na ekskurziju po prvobitnoj ponudi. Planiran je obilazak i zoološkog vrta i botaničke bašte i ostalih znamenitosti Beograda. Cena je ostala ista i iznosi 2.600 dinara. Oni kreću zajedno sa drugim razredom, ali svako ima svoju maršutu – bio je jasan Ratko Đenić, direktor Osnovne škole „Ivo Andrić“.

Najveći problem, prema Đenićevim rečima, nastao je zbog ideje da se poseti i brod „Dunav – učionica na vodi“. Vožnja traje 4 sata i zbog toga je bilo vremenski nemoguće, naglasio je direktor, da uz posetu zoološkom vrtu, ekskurzija bude završena u jednom danu. Ipak, od toga se odustalo i sve će biti kao što je i dogovoreno na roditeljskom sastanku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: