Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:44, 7. 8. 2013.

| Društvo

Obdanište u Bjegoviću čeka još samo jedan papir

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
obdaniste.jpg
Obdanište u naselju Branko Bjegović

Namešten je kotao, a stigao je i rezervoar za gas, još samo vatrogasci da daju saglasnost i obdanište u niškom naselju Branko Bjegović može biti pušteno u rad.

Posle skoro tri godine od početka radova na izgradnji ovog obdaništa, prema najavama iz Direkcije za izgradnju Niša, ono bi u septembru moglo da primi prve mališane.

- Tehnička dokumentacija za prijem vrtića je spremna, čeka se samo papir Protivpožarne policije njihova saglasnost i obdanište može da bude otvoreno - kaže portparol Direkcije za izgradnju grada Dragan Videnović.

Međutim, i pre više od godinu dana su u Direkciji rekli da je “u toku tehnički prijem obdaništa” i da bi uskoro trebalo da bude pušteno.

Ipak, to se nije desilo, a u oktobru prošle godine je rečeno da je problem nastao zbog kotla. U Direkciji kažu da je sada i taj problem otkonjen, da je kotao namontiran i da je nabavljen rezervoar za gas koji će se koristiti za grejanje.

obdanište Kapija uskoro otvorena?Kada se upotpuni tehnička dokumentacija obdanište u naselju Branko Bjegović bi trebalo da bude pušteno u rad.

Podsetimo, ovaj objekat ima 1.800 kvadrata i 50 ari placa. Može da primi 270-oro dece, a nalazi se odmah pored novoizgrađene Osnovne škole “Ivo Andrić”.

Projekat izgradnje i opremanja vrtića koštao je oko 70 miliona dinara, a finansiran je po pola sredstvima iz budžeta grada i Ministarstva za nacionalni investicioni plan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Legolas From the forest

    02:19 // 12. 8. 2013.

    Posto je direktor PCELICE prebego u SNS , sada su vrata sirom otvorena.
    J....... drzavo Srbijo !!!

  • goki

    13:13 // 8. 8. 2013.

    Mi građani Niša znamo i ko će da se slika kada bude otvaranja.

  • pametani

    11:32 // 8. 8. 2013.

    Sta sve nece da se procita ovde, a vrtic napravljen polovinom sredsrava iz NIPa sto sad nesto ne urade i naprave sposobnjaci iz SNSa? nego ce da rekonstruisu vlast pa da se opravljajy valhda! Ha ha

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: