Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 26. 12. 2018.

| Društvo

Obeleženu "SNS rupu" nadležni ekspresno zatrpali

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
sns rupa
Građanima dozlogrdilo; Foto: čitalac

Posle montiranja javne garaže kod Doma zdravlja i raskopavanja ulice, rupa u Ulici Vojvode Tankosića je stajala više od mesec dana. Nezadovoljni građani noćas su rupu obeležili natpisom vladajućeg SNS, a već danas je ekipa Vodovoda istu rupu zatrpala.

U Nišu nije redak primer da neko javno preduzeće krene da radi, pa stane, ne počisti za sobom, pa ostavi raskopane ulice koje čekaju mesecima da se vrate u prvobitno stanje. Tako je javna garaža kod Doma zdravlja otvorena, ali ulica, odnosno rupa nije zatvorena.

Zato su nezadovoljni građani kojima je dozlogrdilo da "lome" kola posegli za novom taktikom, pa su rupu obeležili natpisom SNS.

Grad Niš odavno nije bio ovoliko išaran udarnim rupama. Rupe predugo ostaju otvorene, bez ikakve signalizacije. Izgovor nadležnih je uvek da se "čeka lepše vreme", ali kako države na severu uspevaju to da reše kada je kod njih skoro uvek hladno i kada su uslovi za rad loši? Dakle, moguće je uvek, samo treba volje - piše nezadovoljni građanin.

Iako je ulica stajala raskopana više od mesec dana, danas je ekspresno reagovao Vodovod i zatrpao je. zatrpana sns rupa Ekspresna reakcija; Foto: M. Z.

Ipak, revoltirani građanin kažu da su tek počeli i da će nastaviti da prozivaju institucije i SNS kao najodgovornije, da rade svoj posao.

Nastaviću da obeležavam SNS rupe dok se nadležne gradske institucije (koje su upravo pod kontrolom SNS-a) ne late svog posla - kaže revoltirani građanin.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se građani kreativno obračunavaju sa udarnim rupama po Nišu. tako su niški gerilci u jednoj sadili cveće, u drugoj pecali ribu, a pravili su i proslave rođendana rupama. Građani se godinama žale na stanje niških ulica, a rupe mogu prijaviti i preko aplikacije Južnih vesti - “Prijavi problem”.​​​​​​​

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljudske bruke

    15:07 // 27. 12. 2018.

    Ista skola preslikana Banane. Nikog nije briga za obicne smrtnike.Rupe, mrak, nerad.Pitajmo se gde rade deca: Bulatovica, Baneta,Mileta, Vlajkovica,?

  • Providni tajni koalicijoni partneri

    15:00 // 27. 12. 2018.

    Ovi zlo od neznanja i nerada.Da nepricam o postenju.Njima kao da je brat bluzanac Bane ! On je susio i harao 10 g. Sad ovi.Nama mladima ne treba Bane.

  • S kolena na koleno

    12:29 // 27. 12. 2018.

    SNS rupa bez dna,ali nasledjena.

    • Preposteni haha Neposteni Bane

      15:13 // 27. 12. 2018.

      Tako je.Banana ih doveo na vlasti.Narod njegov zulum zajedno sa njima u tajnosti nije mogo da trpi.Zaposljavao tada radikalske zene i decu. Zna se sve

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: