Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 12. 7. 2011.

Obustavljen postupak protiv Mihajlovića

Boban Mihajlović gradski većnik Boban Mihajlović; foto: MIC

Agencija za borbu protiv korupcije obustavila postupak protiv niškog Gradskog većnika jer je "dostavio traženu dokumentaciju", potvrđeno Južnim vestima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • prof.dr.Pera

    17:58 // 12. 7. 2011.

    "..jer nije na vreme preneo upravljačka prava u privatnom preduzeću čiji je vlasnik, a koje je ostvarilo veliku zaradu poslujući sa javnim preduzećima i ustanovama koje se finansiraju iz javnog budžeta"

    Sad je sve rešeno možete da mu pljunete pod prozor, a njegovo preduzeće, će i dalje, veoma uspešno da posluje sa državnim sektorom...

  • nenad tasic

    19:42 // 12. 7. 2011.

    I sta je epilog svega, kao sto rekoh ranije zamajavace narod kao neka istraga i na kraju nikom nista. Pa jel uopste neko od ovih politicara odgovara za nesto. Kaznice ih narod na izborima, a dotle vise nema potrebe da budu u politici jer imaju milione na racunima.
    Naravoucenije bavite se politikom jer to je najprofitabilniji biznis.

  • D. Rajkovic

    21:14 // 12. 7. 2011.

    Agencija je potpuno kontrolisana ( i formirana ) od strane DS. Iluzorno je očekivati da obelodani sopstveni lopovluk, pa makar to bio i pion iz Niša.

  • ing

    23:22 // 12. 7. 2011.

    Jadna zemljo, još jadniji grade.

  • Moca

    07:15 // 13. 7. 2011.

    Prenos upravljackih prava je genijalna ideja zutih. To se prenosi na lice u koje doticni ima poverenja. Zahvaljujuci njegovom polozaju ta firma ce i dalje biti povlascena, a on i dalje ostaje vlasnik. Bruka i sramota sta nam rade ovi koji nam pricaju o postenju, transparentnosti i ostalim glupostima. Samo se blizi dan kada ce jednog dana neko sve to preispitati a neko ce i odgovarati.

  • Miljana

    08:44 // 13. 7. 2011.

    a preneo je upravljacka sredstva na nekog sebi bliskog,ahahaha,kako ljudi nemaju obraza, uzassssssssss gde ide ovaj grad...

  • Miloš

    09:24 // 13. 7. 2011.

    gde ima dima ima i vatre!

  • dragoljub stamenkovic

    13:44 // 13. 7. 2011.

    pravo pitanje je da li je on vlasnik te firme i da li ta firma radi sa gradskim javnim preduzecima i ustanovama i pri tom ostvaruje veliki profit, a ne na koga je , fiktivno, preneo upravljacka prava. slazem se s mocom.

  • Maja

    14:09 // 13. 7. 2011.

    Preneo je prava na ZENU. Provereno.
    Vazno da je sve po zakonu!

  • Sve Znam

    18:36 // 13. 7. 2011.

    Samo jos da se donese odluka da se Grad izvini Gospodinu Mihajlovicu i da mu se iz gradskog budzeta plati odsteta za povredu ugleda i casti. Sram nas bilo, kako smo iole mogli i da pomislimo da je covek neposten!

  • Braksi Istinic

    08:15 // 14. 7. 2011.

    Ja ne znam kako ga nije sramota,njega i njemu slicnih izadje i proseta gradom, da imamo mi kao gradjani malo savesti svaki put kad prodje pored nekog od nas trebamo mu nesto reci da se postidi ili ga zaobici

    • Moca

      12:30 // 14. 7. 2011.

      On i celo gradsko vece, na celu sa gradonacelnikom i ne izlaze gde i ostali posten narod. Tesko da cete ih videti jer se verovatno druze samo u okviru svojih sekti, jer bi znali da je polovina ulica u mraku, da ne rade gradske cesme i sl. Kada bi objavili gde su ta druzenja, gde im je tako lepo , dosli bi i mi ostali gradjani.

  • Pera Ložač

    09:26 // 15. 7. 2011.

    I vi stvarno verujete u sve ovo!? Verujete da se radi o samo 5.000.000.000 dinara!? Ajde!
    Pa za te pare mu se ne isplati da pali kola svaki dan da ide na poso! Pa što se čovek uopšte probijao do ove funkcije ako to ne može?

    Sa druge strane, bilo koji biznismen kad postane funkcioner može da "prenese upravljačka prava" i onda njegova "bivša - buduća" firma može da posluje sa kime god hoće! I sad je to kao po zakonu!? Firma uopšte nije više njegova! Pa za platu od 300 - 400 eur mesečno i manje u red će da stoje "novi vlasnici upravljačkih prava" i da sa zadovoljstvom budu fikusi dok funkcioner ne sjaše i ponovo ista preuzme.

  • Aleksandra

    19:48 // 15. 7. 2011.

    Srbija ne prasta uspeh...

  • ivan vasiljevic

    19:05 // 22. 7. 2011.

    pa naravno.obustavljen postupak,za clanove vladajucih politickih stranaka tj.stranaka na vlasti zakon ne vazi.tako je bivsi ministar policije imao nekoliko grehova u mladosti ali se on kasnije popravio jel te molim vas to meze tako.tako je i gospodja raznjatovic platila drzavi odredjenu sumu i nagodili su se.tako se izvlace i svi oni kojima pomazu ljudima na vlasti na ovaj ili onaj nacin.a naravno vlast im se svesrdno zahvaljuje.i tako dodjosmo do naroda obicnog.njemu se niko nezahvaljuje za sve muke za sve patnje koje trpi svih ovih godina (2003-2011)samo se nadam da ova koalicija nece jos dugo.jer iskreno pitam se ko je lud,zbunjen,normalan u ovoj zemlji u kojoj sam rodjen u kojoj su rodjena i moja deca u kojoj ce biti rodjena i njihova deca i tako do kraja vremena

  • Miki Maus

    00:07 // 5. 8. 2011.

    Koje je ovo zamajavanje. Ubiše nas loši đaci. Da je ovaj narod malo pismeniji znao bi da nije važno ko upravlja nego ko trpa par u džep, a to je vlasnik, u konkretnom slučaju g-din Mihajlović Boban. Koje veze ima što trenutno, kobajagi, ne upravlja on nego njegova žena, sestra, komšika ili ko već, ako i dalje, on, kao vlasnik dobija sve prihode od poslovanja ???
    Kao što rekoh, ubiše nas 1.500.000 nepismenih. Kakav narod, taman takva i vlast. Bežanija braćo, ne menjaju se gosti, nego kafana.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: