Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 7. 12. 2020.

Od kovida u Srbiji još 56 preminulih, u KC Niš hospitalizovano 338 ljudi

korona 56 žrtava virusa korona u Srbiji u poslednja 24 sata; Ilustracija; foto: Vanja Keser

U zdravstvenim centrima u Vranju i Leskovcu i u Kliničkom centru u Nišu od juče su od kovida umrla još 11 pacijenta, na teritoriji Toplice je od posledica zaraze preminuo jedan, a tokom vikenda su u Pirotskom okrugu preminule 4 osobe, pokazuju podaci zdravstvenih ustanova iz ovih gradova i okruga. U Srbiji je u poslednja 24 sata, prema preseku Ministarstva zdravlja, bilo 6.557 novozaraženih od 15.697 testiranih.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikola Petrović

    17:46 // 7. 12. 2020.

    U Prokuplju iz Predškolske ustanove pozivaju roditelje da se dogovore o terminu kada da se okupe deca da se SLIKAJU SA DEDA MRAZOM. Grad Prokuplje donirao paketiće, pa treba neko da se reklamira, a i nije loša zarada od fotografija... Dva meseca nas zovu svaki dan da kukaju da ne dovodimo decu ako ne moramo zbog zdravstvene situacije, a sad nas zovu da se skupimo svi zbog slikanja?!?

  • KOVID20

    23:48 // 7. 12. 2020.

    Angažovali smo privatno doktora i platili ga, tako da je on propisivao koliko treba kiseonika da se da, i dolazio kući i davao mom rođaku terapiju, injekcije, infuziju i td. Čovek se posle tri dana oseća perfektno, nema temperaturu i saturacija mu je 97. Da nismo bili u mogućnosti da sve ovo obezbedimo pitanje je da li bi uopšte i preživeo. A 90% ljudi nije u situaciji da ovo obezbedi sebi.

  • KOVID20

    23:42 // 7. 12. 2020.

    Neka sad krizni štab objasni kako se ponašati u situaciji kada više ne primaju u KC kovid pozitivne sa upalom pluća i temperaturom kao i niskom saturacijom. Moj rođak je upravo to doživeo, nisu hteli ni da ga pogledaju, imao je saturaciju 87, upalu pluća i temperaturu. Vratili su ga kući rekavši da nema mesta iako je čoveku bio neophodan kiseonik. Kupili smo bocu kiseonika i priključili ga.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: