Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 29. 7. 2019.

| Društvo

Od reciklažnog otpada aktivisti napravili teretanu na otvorenom

Autor:V. M. R. Izvor:Južne vesti
Radna akcija Delijski vis
Omladinci ponovo u akciji; Foto: RADV

Ponovo su se aktivirali omladinci iz niškog Udruženja Radne akcije Delijski vis, pa su tokom vikenda napravili sprave za trening, ljuljaške i klackalice i postavili klupice ispred zgrade u Ulici Ljubomira Nikolića.

Osim toga, Udruženje je okrečilo spoljne zidove, postavljeni su i sto i klupe, a sprave su napravljene od reciklažnog materijala koje je, navode, obezbedilo JKP Mediana.

Posebno nam je drago što ovim pravimo još jedan komšijski kutak i omogućavamo našim komšijama da u vrelim letnjim danima nađu odmor u lepoj hladovini koju pravi stari hrast koji se nalazi na ovom mestu. Još jednom pokazujemo kako se voli naselje i da uprkos vrućini vredno i posvećeno radimo - navode iz Udruženja.

Omladinci čiji se predsednik deklarisao kao član SNS, nakon što je niška opozicija iznela sumnje da se ovo udruženje koristi u svrhe propagande partije na vlasti, imali su pomoć čak i direktora Mediane Dragoslava Pavlovića u akciji uređenja komšijskog kutka. Dragoslav Pavlović Milan Spasić Direkror Mediane sa Udruženjem radio u Deljskom visu; Foto: RADV

Pavlović je zajedno sa članovima Udruženja, navode, ispred broja 136 pravio mobilijar.

Iz Udruženja su posebno istekli to što je direktor Mediane radio sa njima i pozvali i ostale rukovodioce da im se pridruže.

Jučerašnjoj akciji prisustvovao je gospodin Dragoslav Pavlović, direktor JKP Mediane je ceo dan proveo sa nama i radio jednakim intezitetom kao i svako od volontera. Nadamo se da će i ostali direktori javnih preduzeća posetiti naše akcije i po uzora na gospodina Pavlovića oznojiti majice i uraditi nešto lepo za svoj grad - naveli su.

Podsetimo, predsednik Udruženja Radne akcije Delijski vis Milan Spasić je u emisiji "15 minuta" rekao da jeste član SNS, ali da akcije nemaju veze sa strankom. Inače, članovi ovog Udruženja već godinama sprovode razne akcije u naselju - uređuju korito reke, čiste, kreče, farbaju i popravljaju mobilijare u Delijskom visu.

Radna akcija sprave Od reciklažnog otpada koji su dobili od "Mediane" napravili 4 sprave za treniranje; Foto: RADV

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: