Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:44, 31. 8. 2020.

Odbijen zahtev sindikata da se odloži početak nastave, škole i vrtići sutra zvanično počinju sa radom

nastava U školi sa maskom, Ministarstvo kaže da je sve spremno za bezbedan početak nastave; foto: FB OŠ Radoje Domanović Niš

I pored epidemije korone školska godina počinje sutra, a neki đaci će se vratiti u klupe sa maskama, dok će drugi i dalje učiti od kuće. Ministarstvo prosvete uverava da je sve spremno za bezbedan početak nastave i nije prihvatilo zahtev sindikata da se to odloži za dve nedelje. I Predškolska ustanova "Pčelica" otvara vrata svojih vrtića, a u obdanište mogu samo deca koja imaju potvrdu pedijatra da su zdrava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • BATA

    17:28 // 31. 8. 2020.

    Sindikat?Čiji?Onaj koji podržava vlast i njegove odluke.Umesto da razbijete ovo maltrtetiranje učenika i da decu oslobodite brnjica,maske su srednjovekovno ropstvo poniženih,vi tražite odlaganje nastave.Valjda ste svesni da će vas nastava od kuće ostaviti bez posla.Samo se vi solidarišite sa lažima koje forsira krizni stab-pada broj zaraženih i obolelih ali strasni neprijatelj je i dalje tu.MASKE.

  • Dragan Petrovic

    18:39 // 31. 8. 2020.

    NARAVNO DA SKOLSKA GODINA TREBA DA POCNE 1. SEPTEMBRA... SVI KOJI IDU NA NEKAKVE KORONA ZURKE TREBA DA PLATE LECENJE I ANGAZOVANJE LEKARA U POTPUNOSTI JER NE POSTUJU DRZAVU ...MOLIM LEPO, NEKA NEKO KAZE I OBJASNI MI DRUGACIJE

    • Milan

      23:11 // 31. 8. 2020.

      Zvanican podatak szo, u svetu od zagadjenog vazduha godisnje umre 7 miliona ljudi. Zvanican podatak unicefa od gladi u svetu dnevno umre 8500 dece. Pa niko nije zabranio upotrebu fosilnih goriva a hranu bacamo previse. Al eto sad zbog manje od milion umrlih od korone ceo svet su paralisali. Jel imas barem malo mozak da mislis svojom glavom ili ti je misljenje ono sta ti mediji i vlast serviraju?

    • slavko

      09:03 // 1. 9. 2020.

      @Milan,potpuno se slazem,svetska zavera je na repertoatu,a sta je pozadina,sigurno ne nesto dobro! Od pusenja je umrlo 3mil.ljudi za ovo vreme!

  • Mara

    20:06 // 31. 8. 2020.

    Svaka čast.Deco srećan polazak u školu

  • Maki

    15:35 // 1. 9. 2020.

    Pozabavite se predškolskom decom. 22 deteta i vaspitačica u prostoriji koja nema ni 50m2 po 4sata dnevno bez maski!Kome se obratiti?!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: