Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:49, 16. 3. 2018.

| Društvo

Odložena zajednička sednica vlada Srbije i Makedonije u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Vlada RS
Sednica nije otkazana, ali se novi datum još ne zna; foto: arhiva Vanja Keser

Zbog neodložnih obaveza premijerke Ane Brnabić, kako kaže njena savetnica za odnose sa medijima, odložena je zajednička sednica vlada Srbije i Makedonije, koja je trebalo da se održi u Nišu sledeće nedelje.

Iako zvanično u Vladi Srbije nisu ni potvrdili da će 21. marta vlade ove dve zemlje zasedati u Nišu, taj datum pomenuo je ministar Rasim Ljajić, govoreći o problemu izvoza brašna u Makedoniju.

Savetnica premijerke za odnose sa medijima Jelena Kovačević kaže da sednica nije otkazana, ali da se neće održati sledeće nedelje zbog obaveza koje ima Ana Brnabić.

Pomerena je zbog neodložnih obaveza koje je imala premijerka Brnabić, a ona kao domaćin te sednice je insistirala na tome da ona prisustvuje, tako da je samo malo odložena - pojašnjava Kovačevićeva.

Novi termin sednice još nije utvrđen jer, kako kaže Kovačevićeva, “to nisu operativni nedeljni sastanci”, koji se obično brzo dogovaraju. Datum sednice dogovoriće dve vlade, dodaje, u skladu sa svojim obavezama.

Podsetimo, vlade Srbije i Makedonije trebalo je da zasedaju u Nišu naredne nedelje, a kako je ranije najavila premijerka, na zajedničkoj sednici bi trebalo da bude potpisano nekoliko važnih ugovora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Овца за шишање

    10:04 // 17. 3. 2018.

    Многи свеЦки проблеми ће остану нерешеТи!

  • Aperkat

    05:48 // 17. 3. 2018.

    Kakva steta,neprocenjiva!

  • Hamurabi

    16:21 // 16. 3. 2018.

    Steta. Ovih pet sest hiljada niskih jadnika pardon radnika bivsih drustvenih firmi taman skupilo hrabrost da upozna premijerku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: