Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 24. 9. 2015.

Odluka o grejanju usvojena, protesti privremeno prekinuti

skupstina-24-sept.jpg Odbornici usvojili odluku; foto: JV

Odbornici niške Skupštine usvojili su Odluku o toplotnoj energiji i pored negodovanja Nišlija, a Udruženje skupštine stanara prekinulo je proteste do formiranja konačne cene grejanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Igor Pušija

    14:56 // 24. 9. 2015.

    Protest ispred Niške opštine. Slagao bih kada bih rekao da je bilo ko od okupljenih ljudi na bilo koji način vredjao ( do tada ) odbornike u sali gde se održavala sednica. I onda je sa prozora sevnulo ( od nekog verovatno vaspitanog odbornika ono sto nisam uspeo da snimim pa sam morao da skinem sa interneta. Svaka čast odborniče pokazao si onima koji su te izglasali.

    • Милосав

      21:40 // 24. 9. 2015.

      Интернет адресу молим

    • Igor Pušija

      14:38 // 25. 9. 2015.

      Gospodine Milosave, sta je odbornik pokazao, neznam da li je iko slikao, sliku koja je postavljena na mom facebook nalogu sam skinuo sa interneta. Pogledajte je ako zelite na mom nalogu.

  • shaft

    17:44 // 24. 9. 2015.

    Dok odbornici vode jalovu raspravu u potpunosti relaksirani i zamajavaju gradjane,dok nezadovoljne Nislije i radnici Medijane stoje ispred ulaza,zaposljeni u Upravi za komunalije sa podsmehom sede u kaficima prekoputa ,znajuci da je njihova odgovornost prebacena na Toplanu,Medijanu,Goricu!Briga njih za racionalizaciju,pripadaju partijskom plenu,gde samo odabrani i nedodirljivi mogu raditi!

    • Pera ložač

      18:22 // 24. 9. 2015.

      A u Toplanin sanduk su sa ovom Odlukom i cenom od juče zakucali poslednji ekser.
      Sada ko želi da kreči,pomera nameštaj ili bilo šta slično,samo treba da podnese zahtev za privremenu obustavu i radnici Toplane su dužni da mu o svom trošku pomere radijatore.Svako može slobodno da krade toplotnu energiju kad hoće od svojih komšija,jer oni nemaju prava da ga kontrolišu,prijave,žale se na račun...

  • Nis, evropski grad

    20:28 // 24. 9. 2015.

    Nis je prvi u Srbiji usao u Evropu, sa evropskim cenama. Neki niski politikanti, bogami, i sa evropskim platama i lusuznim automobilima! Narode, strpi se!

  • Petar Hristov

    19:19 // 24. 9. 2015.

    O kakvim odbornicima govorite,to su oruđe urukama vladajuće stranke.Gradjani nisu u prvom planu nikada ni bili....

  • nezaposleni u letargiji

    20:33 // 24. 9. 2015.

    Mnogo rano je 9h za protesr. Narod je upao u letargiju, spava po ceo dan...

  • krstaran

    23:48 // 24. 9. 2015.

    Da i je istina da su cene grejanja na računima za avgust smanjene u odnosu na julske? Ne. To je samo optička varka. Prikazan je samo manji utrošak gasa od godišnjeg proseka, pa je manji iznos računa, a cena kwh je potpuno ista - 7,53 din. Istovremeno gas je pojeftinio i u julu i u avgustu .

  • PROTEST

    20:22 // 24. 9. 2015.

    Niski politikanti i partijski paraziti ne razumeju kulturne tekovine demokratije, gradjansku neposlusnost, pistaljke, nazalost. IDU IZBORI! Nis ponovo 1996.godina!

  • korisnik Toplane

    20:18 // 24. 9. 2015.

    Vreme je za hladne probe. Sada, a ne u novembru!

    • Pera ložač

      22:55 // 24. 9. 2015.

      Neće skoro, u toku su plaćene privremene obustave uz saglasnost komšija. Posle slede ove što su džabe i bez saglasnosti komšija. Grejanje možda tek dogodine, ako dozvole većnici.

  • Dragan Đorđievski

    10:42 // 27. 9. 2015.

    Dakle ništa nismo uradili cena je smanjena samo zato što je pala cena gasa, a ne zato što je nešto preduzeto da se smanje rashodi koji utiću na cenu fiksnog dela ukupne cene.
    Njihove neto plate su u rasponu od 30887,42 din. za NKV radnika do 67725,47 dinara za radnika sa VSS, dok većina Nišlija pokušava da preživi. I šta sad? Zaključak Vi slobodno šetajte a platićete koliko mi želimo.

  • shaft

    08:51 // 25. 9. 2015.

    @pera lozac-i treba tako!Neka ovih 200-300 sto svirkaju omoguce komsijama sto ostase na Toplanu,,nesmetano i uredno grajanje!Posto ne mogu nista rukovodstvu ,ostrvili se na postene radnike u proizvodnji,gadjaju ih kecapom,ubacuju u sanducice uvredljive poruke.Licno mi juce radnik toplane pokazao!Kuda to vodi?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: