Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:55, 8. 7. 2011.

| Društvo

Odmaralište "Divljana" oborilo rekord

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
490x370_divljana
Deo odmarališta u Divljani; foto: panoramio.com

NIŠ - Dečije rekreativno odmaralište "Divljana" kod Bele Palanke uspešno je završilo školsku godinu. U prvom delu godine u ovom centru za edukacuiju i odmor dece boravilo je 2.168 dece niških osnovnih škola.

Prema rečima Despota Despotovića, direktora ove ustanove, to predstavlja kapacitetni rekord u proteklih nekoliko godina.

- Mi smo sada u fazi saniranja nekih delova objekta koji su dotrajali. Od 19. jula do kraja avgusta boraviće oko 350 sportista iz Niša. Od 12. septembra kreće nova i prva grupa školske dece - objašnjava Despotović.

Posle mnogo problema, poslovanje ove ustanove se konsolidovalo bez podignutih kredita, a radnici plate primaju redovno. Despotović navodi da za to nije zaslužan samo menadžment već i činjenica da je iza celog projekta „Divljana“ stao Grad Niš.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jedna Mama

    14:23 // 5. 10. 2011.

    Ne razumem zašto se ćuti o tome da se svake godine mnogo dece otruje u Divljani. Evo grupa koja se vratila 03.10.2011. se otrovala navodno sladoledom , a o tome po novinama ni reči. Kakvi smo to ljudi, štitimo nečije finansijske interese, a decu šaljemo mečki na rupu!

  • Davor Todorović

    17:30 // 10. 7. 2011.

    U koliko sam puta samo bio tamo. Ali davno, pre nekoliko godina sam zadnji put bio. Nije loše tamo. Planina, svež vazduh, zeleniš, borove šume....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: